-
Pasta pistacjowa, Dreidoppel, nr 224, 1 kg
- 208,75 zł
- Składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, pasta migdałowa, 5% pasta pistacjowa, pasta z orzechów laskowych, koncentrat marchwiowy, koncentrat spiruliny, naturalny aromat. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków, deserów i lodów. Należy przestrzegać przepisów prawnych. Wyłącznie do…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta z orzechów włoskich, Dreidoppel, nr 425, 1 kg
- 271,08 zł
- Naturalny aromat spożywczy. Składniki aromatyzujące: ekstrakty aromatów, naturalne aromaty; Pozostałe składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, pasta z orzechów włoskich, karmel, 2% glikol propylenowy, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana. Przechowywać w chłodnym miejscu. Dawkowanie: 20 g na 1 kg masy.…
- Dodaj do koszyka
-
Oraperl – naturalny aromat pomarańczowy, gruboziarnisty, Dreidoppel, nr 173, 500 g
- 196,56 zł
- Składniki: Składniki aromatyzujące: Ekstrakty aromatów; Pozostałe składniki: Mąka ryżowa, cukier, syrop fruktozowy, koncentrat marchwiowy, koncentrat krokosza barwierskiego, kwas askorbinowy, alfa-tokoferol. Dawkowanie: 1-2 g na 1 kg produktu. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu (od +15°C do +20°C) w oryginalnym, szczelnie zamkniętym…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta Advocat, Dreidoppel, nr 247, 1 kg
- 249,94 zł
- Składniki: 30% EGGNOG, syrop glukozowy, żółtko jaja w proszku, naturalny aromat, syrop z cukru inwertowanego. Produkt nie nadaje się do bezpośredniego spożycia. Dawkowanie: 50 g na 1 kg masy. Przechowywać w chłodnym miejscu. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1695…
- Dodaj do koszyka
-
Aromat gorzkich migdałów, Dreidoppel, nr 704, 1 l
- 130,35 zł
- Płynny aromat spożywczy. Składniki aromatyzujące: Aromaty, naturalne aromaty; Pozostałe składniki: Woda, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa. Dawkowanie: 3 g na 1000 g. Przechowywać w temperaturze od +15°C do +20°C w oryginalnym, szczelnie zamkniętym opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu w…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta jabłkowa, Dreidoppel, nr 223, 1 kg
- 224,59 zł
- Preparat jabłkowy do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Składniki: 31% przecieru jabłkowego, syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, koncentrat jabłkowy, alkohol etylowy, substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy E330, koncentrat marchwiowy, naturalny aromat. Nie nadaje się do bezpośredniego spożycia. Przechowywanie: w temperaturze +15°C/+20°C…
- Dodaj do koszyka
-
Aromat jabłkowy, Dreidoppel, nr 766, 1 l
- 148,39 zł
- Płynny aromat jabłkowy do użytku spożywczego. Składniki aromatyzujące: Aromaty, Pozostałe składniki: Woda, Zagęszczacz: Guma ksantanowa, 0,4% Glikol propylenowy, Ekstrakt z kurkumy. Dawkowanie: ok. 3 g na 1000 g. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Właściwości: Informacje żywieniowe nie są wymagane.
- Dodaj do koszyka
-
Pasta pomarańczowa Nr201 1kg
- 221,35 zł
- Preparat pomarańczowy do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 11% koncentrat soku pomarańczowego, zakwaszacz: kwas cytrynowy, koncentrat marchwiowy, alkohol etylowy, naturalny aromat pomarańczowy, zagęstnik: skrobia modyfikowana, koncentrat krokoszowy. Produkt o przedłużonym działaniu. Przechowywać w…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta cytrynowa, Dreidoppel, nr 203, 1 kg
- 214,19 zł
- Ta pasta owocowa nadaje smak kremom, bitej śmietanie, twarogowi, deserom, czekoladom, lodom itp. Zawiera ekstrakty owocowe, naturalne i identyczne z naturalnymi aromaty, cukier inwertowany, syrop glukozowy i koncentrat soku z cytryny. Owocowy, świeży smak cytryny wzbogaca i uwydatnia wszystko, co…
- Dodaj do koszyka
-
Aromat cytrynowy – Europa, Dreidoppel, nr 721, 1 l
- 142,56 zł
- Produkt nadaje się do aromatyzowania kremów, bitej śmietany, lodów, deserów, czekolad, ciast, twarogu i ciastek. Ma pyszny, cytrynowy smak. Składniki: Składniki aromatyzujące: Ekstrakty aromatów, naturalne aromaty. Pozostałe składniki: Woda, alkohol etylowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa E415, ekstrakt z kurkumy. Dawkowanie:…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta truflowa, Dreidoppel, nr 212, 1 kg
- 249,48 zł
- Pasta pralinowa Triple Double Truffle idealnie nadaje się do produkcji lodów mlecznych oraz do aromatyzowania kremów, polew i deserów. Oprócz ekstraktów smakowych i naturalnych aromatów, zawiera syrop glukozowy, pastę z orzechów laskowych, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu oraz odtłuszczone mleko…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta tiramisu No. 240 1 kg
- 241,92 zł
- Składniki: Syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, proszek z białego wina (zawiera dwutlenek siarki), 6% ekstrakt z kawy w proszku, woda, 4% proszek z żółtka jaja, karmel, 3% brandy, pasta z orzechów laskowych, alkohol etylowy, naturalny aromat. Produkt nie nadaje…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta marakuja-brzoskwinia, Dreidoppel, nr 241, 1 kg
- 241,92 zł
- Składniki: Syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 15% koncentrat soku z marakui, 14% kawałki brzoskwini, woda, skrobia, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, alkohol etylowy, cukier, koncentrat marchwiowy, koncentrat soku brzoskwiniowego. Dawkowanie: 50 g - maks. 130 g na 1…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta brzoskwiniowa, Dreidoppel, nr 221, 1 kg
- 245,16 zł
- Składniki: Syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 16% kawałków brzoskwini, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana, guma arabska, cukier, alkohol etylowy, aromat, gliceryna, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, ekstrakt z kurkuminy, ekstrakt z papryki. Dawkowanie: maks. 50 g, 230…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta, compound pomarańczowy 1 kg
- 221,40 zł
- Składniki: Składniki aromatyzujące: ekstrakty aromatów, naturalne aromaty; Pozostałe składniki: cukier, syrop glukozowy, woda, syrop glukozowo-fruktozowy, zakwaszacz: kwas cytrynowy, 4% koncentrat soku pomarańczowego, modyfikowana skrobia kukurydziana, substancja żelująca: pektyna, barwniki: ekstrakty z owoców i roślin: krokosz barwierski, cytryna. Dawkowanie: 30:1000. Przechowywać…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta kasztanowa z wanilią, Dreidoppel, nr 220, 1 kg
- 784,08 zł
- Składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, fruktoza, ekstrakt z laski wanilii w proszku, naturalny aromat wanilii Bourbon, koncentraty (dyniowy, marchewkowy), zakwaszacz: kwas cytrynowy. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków, deserów i lodów. Należy przestrzegać przepisów prawnych.…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta Mocca, Dreidoppel, nr 239, 1 kg
- 253,80 zł
- Składniki: 39% mielonej kawy palonej, olej roślinny (sojowy), tłuszcz roślinny (palmowy), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych. Dawkowanie: ok. 10 g na 1 kg produktu. Produkt stabilny w procesie pieczenia. Nie nadaje się do bezpośredniego spożycia. Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta aromatyczna Marc de Champagne, Dreidoppel, nr 292, 1 kg
- 385,56 zł
- Składniki: Syrop glukozowy, 30% Marc de Champagne, syrop z cukru inwertowanego, skrobia, naturalny aromat. Produkt nie nadaje się do bezpośredniego spożycia. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków, deserów i lodów. Należy przestrzegać przepisów prawnych. Wyłącznie do użytku…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta mango, Dreidoppel, nr 293, 1 kg
- 292,68 zł
- Składniki: syrop glukozowy, 25% miąższu mango, syrop z cukru inwertowanego, koncentrat soku z marakui, alkohol etylowy, skrobia, koncentraty (z dyni i marchwi), aromat naturalny, ekstrakt z kurkumy. Dawkowanie: 30-50 g na 1 kg produktu. Produkt może być stosowany jako składnik…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta mandarynkowa, Dreidoppel, nr 210, 1 kg
- 233,27 zł
- Składniki: Syrop glukozowy, koncentrat soku pomarańczowego, syrop z cukru inwertowanego, naturalny aromat mandarynki, zakwaszacz: kwas cytrynowy, alkohol etylowy, zagęstnik: skrobia modyfikowana, koncentrat marchwiowy. Dawkowanie: ok. 30-50 g na 1 kg produktu. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków,…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta limetkowa Dreidoppel, nr 215, 1 kg
- 241,92 zł
- Składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 13% koncentrat soku z limonki, 11% koncentrat soku z cytryny, skrobia, alkohol etylowy, naturalny aromat cytrynowy, koncentrat krokosza barwierskiego. Dawkowanie: ok. 50 g na 1 kg produktu. Produkt może być stosowany jako składnik…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta Latte Macchiato, Dreidoppel, nr 281, 1 kg
- 178,20 zł
- Aromat spożywczy. Składniki aromatyzujące: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, karmel, alkohol etylowy, woda, 2% ekstraktu kawy w proszku, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana. Zawiera alkohol. Dawkowanie: 50 g na 1 kg masy. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1341 kJ/316…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta z kokosa, Dreidoppel, 5 kg
- 771,12 zł
- Składniki: Składniki aromatyzujące: ekstrakty aromatów, naturalne aromaty. Pozostałe składniki: syrop fruktozowy, 30% wiórki kokosowe (zawierają białko mleka), masa cukrowa (cukier, syrop glukozowy, woda), stabilizator: sorbitol, 1% glikol propylenowy. Dawkowanie: ok. 90 g : 1 kg. Przechowywać w chłodnym miejscu. Wyłącznie…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta z wiśniówką, Dreidoppel, nr 217, 1 kg
- 317,52 zł
- Składniki: 55% Oryginalna Wiśniowa Brandy z Czarnego Lasu, syrop glukozowy, woda, syrop z cukru inwertowanego, substancja zagęszczająca: tragakanta, naturalny aromat. Zawiera alkohol. Produkt nie nadaje się do bezpośredniego spożycia. Dawkowanie: 50 g na 1 kg produktu. Przechowywać w chłodnym, suchym…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta rumowa – Jamajka, Dreidoppel, nr 219, 1 kg
- 277,56 zł
- Składniki: Syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 20% oryginalnego rumu z Jamajki, skrobia, karmel, naturalny aromat. Produkt nadający się do pieczenia. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Dawkowanie: 5 g - 15 g na 1 kg produktu. Produkt nie nadaje się…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta jagodowa, Dreidoppel, nr 213, 1 kg
- 258,12 zł
- Składniki: Syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 14% koncentratu soku z jagód (ekwiwalent 100% soku z jagód), 10% jagód, koncentrat soku z czarnej marchwi, alkohol etylowy, skrobia modyfikowana, koncentrat z czarnego bzu, zakwaszacz: kwas cytrynowy, naturalny aromat. Produkt nie nadaje…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta espresso, Dreidoppel, nr 267, 1 kg
- 231,93 zł
- Składniki: Karmelizowany syrop cukrowy, syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, alkohol etylowy, woda, 3% ekstrakt z kawy w proszku, koncentraty (dynia, marchew), naturalny aromat, zakwaszacz: kwas cytrynowy. Zawiera alkohol. Przechowywać w chłodnym, suchym…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta Creme de Menthe, Dreidoppel, nr 229, 1 kg
- 210,60 zł
- Składniki: Syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, alkohol etylowy, skrobia, olejek miętowy. Dawkowanie: 20 g na 1 kg masy. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków, deserów i lodów. Należy przestrzegać przepisów prawnych. Wyłącznie do użytku komercyjnego. Produkt…
- Dodaj do koszyka
-
Citroperl – naturalny aromat cytrynowy, gruboziarnisty, Dreidoppel, nr 174, 500 g
- 153,40 zł
- Naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami. Składniki aromatyzujące: ekstrakty aromatów, naturalne aromaty. Pozostałe składniki: mąka ryżowa, cukier, syrop fruktozowy, koncentrat soku owocowego, syrop glukozowy, przeciwutleniacz: alfa-tokoferol. Dawkowanie: 1-2 g na 1 kg produktu. Przechowywać w suchym miejscu. Wartości odżywcze…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta Cappuccino, Dreidoppel, nr 252, 1 kg
- 258,12 zł
- Pasta do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Karmelizowany syrop cukrowy, ekstrakt kawowy w proszku, syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, woda, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat. Dawkowanie: ok. 30 g na 1 kg masy. Do użytku…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta gruszkowa William, Dreidoppel, nr 211, 1 kg
- 244,95 zł
- Preparat gruszkowy do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Odporne na pieczenie. Składniki aromatyzujące: aromaty naturalne; Inne składniki: syrop glukozowy, 30% miąższu gruszkowego, syrop cukru inwertowanego, brandy gruszkowa Williams-Christ, skrobia, koncentrat soku cytrynowego. Zawiera alkohol. Nie nadaje się do bezpośredniego spożycia.…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta bananowa, Dreidoppel, nr 202, 1 kg
- 245,16 zł
- Preparat bananowy do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Składniki: 49% przecieru bananowego, syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, alkohol etylowy, skrobia, koncentrat marchwiowy, naturalny aromat, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy. Przechowywać w chłodnym miejscu (+15°C - +20°C) w oryginalnym, szczelnie zamkniętym opakowaniu. Dawkowanie:…
- Dodaj do koszyka
-
Pasta ananasowa Nr209 1kg
- 247,32 zł
- Preparat ananasowy do aromatyzowania delikatnych wypieków, deserów i lodów. Składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 12% kawałki ananasa, woda, 5% koncentrat soku ananasowego, alkohol etylowy, skrobia, zakwaszacz: kwas cytrynowy, koncentrat marchwiowy, cukier, naturalny aromat. Maksymalna dopuszczalna dawka to 375…
- Dodaj do koszyka



































