-
Nugat orzechowy, dwuwarstwowy, jasny/ciemny, 2,5 kg
- 541,20 zł
- Składniki: cukier, ORZECHY LASKOWE, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lektyna słonecznikowa, proszek waniliowy. Wyłącznie do przetwarzania komercyjnego. Przechowywanie: w temperaturze od 16°C do 18°C, wzgl. Wilgotność maks. 60%. Wartości odżywcze na 100 g Energia 2290 kJ/549 kcal Tłuszcz 33 g…
- Dodaj do koszyka
-
Nugat orzechowy, jasny, 2,5 kg
- 539,97 zł
- Pasta nugatowa powstaje z obranych, uprażonych i drobno zmielonych orzechów laskowych, z dodatkiem kakao i cukru. Po rozpuszczeniu idealnie nadaje się do nadziewania pralin, cukierków i ciast, a także do aromatyzowania kremu maślanego. Ma zrównoważony smak orzechów laskowych i czekolady.…
- Dodaj do koszyka
-
Nugat orzechowy, ciemny, 2,5 kg
- 440,34 zł
- Pasta nugatowa powstaje z obranych, uprażonych i drobno zmielonych orzechów laskowych, z dodatkiem kakao i cukru. Po rozpuszczeniu idealnie nadaje się do nadziewania pralin, cukierków i ciast, a także do aromatyzowania kremu maślanego. Ma zrównoważony smak orzechów laskowych i czekolady.…
- Dodaj do koszyka
-
Nugat francuski, jasnobrązowy, grubo siekany, 2-4 mm, z Montelimar, 1 kg
- 147,42 zł
- Składniki: 30% prażone i blanszowane migdały, cukier, syrop glukozowy, miód, masło kakaowe, białka jaj, papier opłatkowy (skrobia ziemniaczana, woda, olej słonecznikowy), naturalny aromat waniliowy. Wszystkie rodzaje orzechów są przetwarzane w naszym zakładzie. Przechowywać w chłodnym (maks. +25°C) i suchym miejscu.…
- Dodaj do koszyka



