Fioletowe kawałki kwiatów fiołka obtoczone są w cukrze pudrze, tworząc kandyzowane owoce. Są nie tylko przyjemne dla oka, ale mają również delikatny aromat. Te dekoracyjne kawałki są jadalne i idealnie nadają się do posypywania ciast, deserów czy lodów. Składniki: cukier,…
Kandyzowane paski skórki cytryny, w cukrze. Składniki: 57% cytryny, cukier, syrop glukozowy. Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze od +6°C do +8°C. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1414 kJ/333 kcal Tłuszcz 0,6 g w tym kwasy nasycone 0 g…
Kandyzowane kostki cytrynowe. Składniki: Cytryny, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy. Przechowywać w lodówce w temperaturze od +6°C do +8°C. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1414 kJ/333 kcal Tłuszcz 0,6 g w tym kwasy nasycone 0 g Węglowodany 81 g w tym…
Corsiglia Facor to gwarancja wysokiej jakości kandyzowanych owoców. Autentyczny smak i kolor są najważniejsze. W przeciwieństwie do większości innych produktów, produkt nie jest przesadnie słodki i ma półmiękką konsystencję. Kandyzowana skórka pomarańczowa jest wytwarzana z bogatej w olej skórki gorzkich…
Corsiglia Facor to gwarancja wysokiej jakości kandyzowanych owoców. Autentyczny smak i kolor są najważniejsze. W przeciwieństwie do większości innych produktów, ten produkt nie jest przesadnie słodki i ma półmiękką konsystencję. Kandyzowana skórka pomarańczowa jest wytwarzana z bogatej w olej skórki…
Składniki: Cukier, substancja glazurująca: guma arabska, 1% naturalnych kwiatów, aromat, barwniki: E120 i E132. Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1676 kJ/394 kcal Tłuszcz < 0,3 g w tym kwasy nasycone < 0,1…