Skórka pomarańczowa – ćwiartki kandyzowane, 2,5 kg

488,31 

Corsiglia Facor to gwarancja wysokiej jakości kandyzowanych owoców. Autentyczny smak i kolor są najważniejsze. W przeciwieństwie do większości innych produktów, produkt nie jest przesadnie słodki i ma półmiękką konsystencję. Kandyzowana skórka pomarańczowa jest wytwarzana z bogatej w olej skórki gorzkich pomarańczy, znanych również jako pomarańcze gorzkie. Proces produkcji kandyzowanej skórki pomarańczowej jest stosunkowo złożony: solone połówki są odsalane, blanszowane, wydrążane, a następnie kandyzowane w roztworze cukru. Kandyzowana skórka pomarańczowa ma kolor od jasnopomarańczowego do ciemnopomarańczowego, z lekko brązowawym odcieniem. Smak jest słodki z aromatyczną, gorzką nutą.

Skład: Pomarańcze, cukier, syrop glukozowy. Przechowywać w lodówce w temperaturze od +6°C do +8°C.
Wartości odżywcze na 100 g
Energia 1351 kJ/319 kcal
Tłuszcz 0,6 g w tym kwasy nasycone 0 g
Węglowodany 77 g w tym cukry 52 g
Białko 0,6 g
Sól 0,06 g
SKU: 14679 Kategoria:

Informacje dodatkowe

Waga 2,5 kg

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Skórka pomarańczowa – ćwiartki kandyzowane, 2,5 kg”