Wartości odżywcze w 100ml Wartość kaloryczna 1032 kJ/243 kcal Tłuszcz 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g Węglowodany 55,2 g w tym cukier 8,2 g Białko 4,9 g Sól 12,9 g Składniki: woda, syrop glukozowy, aromaty, sól, cukier,…
Składniki: 68% bulionu wołowego (woda, zagęszczony bulion wołowy, ekstrakt wołowy, sól), sól, aromaty, cukier, skrobia modyfikowana, cebula w proszku, ocet spirytusowy, biały pieprz, stabilizator: guma ksantanowa. Dawkowanie: 20-30 ml na litr wrzącej wody. Można stosować na ciepło lub na zimno.…
Sos demi-glace brązowy, gotowy do podania. Składniki: Kości wołowe, woda, cebula, koncentrat pomidorowy, karmelizowany cukier, lubczyk, sól. Wykonany z 2,6 kg kości wołowych na 1 litr sosu demi-glace. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze maks.…
Płynny koncentrat na bazie norweskiego homara głębinowego. Składniki: 68% wywar z norweskiego homara głębinowego (woda, ekstrakt z norweskiego homara głębinowego (ze skorupiakami, rybami i mięczakami), sól, aromaty (z rybami i skorupiakami), cukier, ocet spirytusowy, stabilizator: guma ksantanowa, ekstrakt z małży…
Składniki: Sok z gotowania mięsa z kaczki zagęszczony 65% (woda, ekstrakt z mięsa kaczki 4,5%, mięso z kaczki w proszku 1,1%, sól), sól, aromaty, cukier, ekstrakt drożdżowy, skrobia modyfikowana, naturalne aromaty, cebula w proszku, ocet spirytusowy, czosnek w proszku ,…
Składniki: 64% wywaru z dziczyzny (woda, ekstrakty z wywaru z dziczyzny, sól), sól, aromaty (z dymem), cukier, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, stabilizator: guma ksantanowa. Dawkowanie: 20 ml–30 ml na litr wrzącej wody. Można stosować na ciepło lub na zimno. Dodać…
Składniki: Woda, krewetki (skorupiaki), marchew, cebula, koncentrat pomidorowy, seler, białe wino, brandy, sól, czarny pieprz, sos (ocet, pieprz cayenne, sól), tymianek. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze maks. +5°C i spożyć w ciągu 3 dni.…
Płynny koncentrat na bazie norweskiego homara głębinowego. Składniki: 68% wywar z norweskiego homara głębinowego (woda, ekstrakt z norweskiego homara głębinowego (ze skorupiakami, rybami i mięczakami), sól, aromaty (z rybami i skorupiakami), cukier, ocet spirytusowy, stabilizator: guma ksantanowa, ekstrakt z małży…
Bulion cielęcy, gotowy do podania. Składniki: Woda, kości cielęce, cebula, por, pasternak, marchew, tymianek, czosnek. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze maks. +5°C i spożyć w ciągu 3 dni. Właściwości: Bezglutenowy, bez laktozy. Wartości odżywcze…
Składniki: 68% bulionu wołowego (woda, zagęszczony bulion wołowy, ekstrakt wołowy, sól), sól, aromaty, cukier, skrobia modyfikowana, cebula w proszku, ocet spirytusowy, biały pieprz, stabilizator: guma ksantanowa. Dawkowanie: 20-30 ml na litr wrzącej wody. Można stosować na ciepło lub na zimno.…
Składniki: Sok z gotowania mięsa z kaczki zagęszczony 65% (woda, ekstrakt z mięsa kaczki 4,5%, mięso z kaczki w proszku 1,1%, sól), sól, aromaty, cukier, ekstrakt drożdżowy, skrobia modyfikowana, naturalne aromaty, cebula w proszku, ocet spirytusowy, czosnek w proszku ,…
Składniki: ekstrakt mięsa z kurczaka 24,3%, tłuszcz z kurczaka 19,3%, skrobia, przecier cebulowy, aromat (z PSZENICĄ i JAJKIEM), sól kuchenna, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, cukier, przeciwutleniacz: ekstrakty bogate w tokoferole. Dawkowanie: jako baza sosu 70 g: 1 l wody. Wymieszaj bulion…