-
- Out of Stock
Watróbka z gęsi Ficelle, foie gras, średnica 36mm, 38cm długie, 400g
- 214,53 zł
- Read more
-
-
- Out of Stock
Terrina z kaczki z mięsem z kaczki i armagnac, Rougie, 1kg
- 179,17 zł
- Read more
-
-
Smalec z gęsi, Rougie, 700g
- 109,16 zł
- Add to cart
-
Foie gras gęsi, całe, odnerwione, Europa Wschodnia, masa, mrożone, ok. 650 g
- 491,78 zł
- Składniki: foie gras. Pochodzenie: Węgry.
- Add to cart
-
Foie gras gęsi, cała, Europa Wschodnia, ok. 750 g
- 564,32 zł
- Surowe foie gras oczyszcza się, kroi w plastry, krótko smaży i można je według uznania odszklić, na przykład Maderą lub koniakiem. Wątróbki nadają się również do terrin, które przygotowuje się w formie farsy lub w kawałkach, przyprawia i powoli gotuje…
- Add to cart
-
Blok foie gras z kaczki, foie gras, z kawałkami, Feyel, 500 g
- 336,00 zł
- Składniki: 58% wątróbka kacza, 30% kawałki wątroby kaczej, woda, sól kuchenna, koniak, cukier, przyprawy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Przechowywać w lodówce w temperaturze od 0°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3…
- Add to cart
-
Terrina z królika z oliwkami, 1kg
- 202,68 zł
- Add to cart
-
- Out of Stock
Wątróbka z kaczki z jabłkiem, 50% foie gras, Rougie, 300g
- 168,20 zł
- Read more
-
-
Terrina z wątróbki drobiowej 1 kg
- 183,42 zł
- Add to cart
-
Smalec z kaczki, Chalosse, 3,5kg
- 128,21 zł
- Add to cart