Ten kawior wytwarzany jest z ikry pstrąga tęczowego. Podobnie jak kawior keta, jest uważany za substytut kawioru z jesiotra. Najlepiej smakuje lekko solony. Złocisto-pomarańczowo-czerwone perełki kawioru idealnie nadają się na przykład do wzbogacenia ziołowej zupy-kremu lub jako jadalny dodatek do…
Wyjątkowy rarytas - kawior szczupakowy (Esox licius). Drobne, złotożółte ziarno charakteryzuje się bardzo słodkim, typowym dla gatunku smakiem. Oznacza to, że smakuje bardzo podobnie do kawioru z jesiotra. Kawior szczupakowy jest produktem świeżym, niepasteryzowanym, produkowanym metodą Malossol, pozbawionym wzmacniaczy smaku,…
Pasteryzowany kawior z cisco. Składniki: ikra z cisco (Coregonus artedi), sól. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Spożyć w ciągu 3 dni od otwarcia. Pochodzenie: Kanada. Wartości odżywcze na 100 g Energia 776 kJ/188 kcal Tłuszcz 10,6 g w…