Składniki: 72% SARDYNKI, 22% sos pomidorowy (100% przecier pomidorowy), 2% oliwa z oliwek, sól kuchenna. Przechowywać w suchym miejscu i z dala od ciepła. Obszar miłośników sardynek: północno-wschodni Atlantyk FAO 27.8.
Te sardynki w maśle bretońskim to specjalność z Francji. Połączenie sardynek i solonego masła beczkowego to pozycja obowiązkowa dla każdego miłośnika sardynek. Bezkonkurencyjną cechą tego produktu jest to, że masło potrzebne do smażenia jest już zawarte w zestawie. Marynowane w…
Składniki: FILETY SARDYNKI Sardina Pilchardus), oliwa z oliwek, sól. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni. Złapany w FAO27. Zrównoważona metoda połowów sieciowych. ES;12.07672/PO;CE
W Ortiz sardynki odmiany Pilchard konserwowane są tradycyjną metodą. Są indywidualnie czyszczone ręcznie i smażone na oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia. Podobnie jak biały tuńczyk, konserwowane sardynki pilchard mają smak, który z biegiem lat poprawia się i staje się…