Sardynki w maśle bretońskim Bordier, La Quiberonnaise, 115 g

63,57 

  • Te sardynki w maśle bretońskim to specjalność z Francji. Połączenie sardynek i solonego masła beczkowego to pozycja
    obowiązkowa dla każdego miłośnika sardynek. Bezkonkurencyjną cechą tego produktu jest to, że masło potrzebne do smażenia
    jest już zawarte w zestawie. Marynowane w maśle Bordier, według Jean-Yvesa Bordiera, te sardynki są spożywane na ciepło.
    Aby to zrobić, zamkniętą puszkę podgrzewa się w łaźni wodnej, aby masło upłynniło się. Po podgrzaniu otwórz puszkę
    i lekko podsmaż sardynki na patelni lub po prostu je podgrzej według uznania. Idealnie komponują się z chrupiącą kromką
    bagietki lub wiejskim pieczywem. Ten przepis na „La Quiberonnaise sardynki w bretońskim maśle” to połączenie jednego
    z najlepszych producentów konserw rybnych we Francji „La Quiberonnaise” i prawdopodobnie najbardziej znanego rzemieślnika,
    jeśli chodzi o bretońskie masło beczkowe, Jean-Yvesa Bordiera. Siedziba firmy mieści się w porcie rybackim na półwyspie
    Quiberon w Bretanii i z czasem wyspecjalizowała się w produkcji sardynek w puszkach. Produkcja sardynek w puszkach firmy
    „La Quiberonnaise” pochodzi wyłącznie z połowów sezonowych w miesiącach od sierpnia do września każdego roku.
  • Składniki: 80% SARDYNKI, 20% MASŁA, sól. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Jeśli nie wykorzystasz całości,
    resztę przechowuj w szczelnie zamkniętym pojemniku w lodówce do 2 dni.

SKU: 62915 Kategoria: Tag

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Sardynki w maśle bretońskim Bordier, La Quiberonnaise, 115 g”