Składniki: FILETY SARDYNKI Sardina Pilchardus), oliwa z oliwek, sól. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni. Złapany w FAO27. Zrównoważona metoda połowów sieciowych. ES;12.07672/PO;CE
W Ortiz sardynki odmiany Pilchard konserwowane są tradycyjną metodą. Są indywidualnie czyszczone ręcznie i smażone na oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia. Podobnie jak biały tuńczyk, konserwowane sardynki pilchard mają smak, który z biegiem lat poprawia się i staje się…
Vintage sardynki w oleju uważane są za wielki przysmak wśród miłośników sardynek. Minimalny okres trwałości tego produktu wynosi 6 lat! Około 5 wybranych sardynek ma łagodny smak. Produkt został lekko doprawiony fleur de sel i marynowany w najlepszej oliwie z…
Składniki: SARDYNKI (Sardina Pilchardus), oliwa z oliwek, sól. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wyprodukowane w Hiszpanii. FAO27 Dziki połów, zrównoważona metoda połowu siecią. ES;12.07672/PO;CE
Ręcznie przygotowywane, świeże sardynki bretońskie marynowane w oleju z homara. Podstawą oleju homarowego jest olej z pestek winogron, w którym umieszcza się gotowane i pieczone tusze homarów z lokalnie złowionych homarów. Marynata z homara w oleju z pestek winogron to…
Składniki: SARDYNKI 72%, sos pomidorowy 22% [koncentrat pomidorowy, oliwa z oliwek 2%, goździki, papryka, liść laurowy], ogórek, papryka ostra (piri-piri) 2%, marchew, sól kuchenna. Przechowywać w suchym miejscu i z dala od ciepła. Obszar miłośników sardynek: FAO Północno-Wschodniego Atlantyku 27.7.