Opis
Zupa rybna po bretońsku z warzywami, gotowa. Składniki: woda, 40% RYBY (żabnica, czerwony kurek, węgorz morski, makrela), 5% warzyw (marchew, por, cebula), 4% skorupiaki (homar, krab), koncentrat pomidorowy, odwodniony sok pomarańczowy, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, olej rzepakowy, Czosnek, aromat, zagęstnik: guma guar, guma ksantanowa, zioła, przyprawy. Przygotowanie: Dobrze wstrząsnąć przed otwarciem, aby przywrócić spójność. Przechowywanie może powodować osadzanie się oleju. Podgrzej w garnku, ale nie gotuj. Podawaj na gorąco. Przechowywać w lodówce w temperaturze od 0 do + 4 ° C. Po otwarciu w lodówce w temperaturze od 0 do + 4 ° C przez 48 godzin. FR 29.215.500 CE
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.