Świeże mięso wieprzowe i wątróbka zostały starannie przetworzone na ten pasztet zgodnie ze starymi tradycjami rzemieślniczymi i uszlachetnione aromatycznymi grzybami leśnymi. Sól kamienna, świeżo zmielone przyprawy i Marsala nadają mu okrągły, doskonały smak. Jako stara, oryginalna rasa świń, świnie wełniste…
Jako stara, oryginalna rasa świń, świnie wełniane Mangaliza są prawdziwym skarbem. Stanowią podstawę wspaniałego smaku ręcznie wytwarzanych wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Produkty Mangaliza to także wartościowa żywność; tłuszcz zwierzęcy jest prawie wolny od cholesterolu. W wiosce rzeźniczej Walter w Badenii…
W przypadku pasztetu z wątróbek bretońskich wyselekcjonowaną wełnistą wieprzowinę połączono ze świeżą wątróbką wieprzową wełnistą. Cebula smażona na smalcu Magalitza, sól kamienna, świeżo zmielone przyprawy, Calvados i Muscadet nadają okrągły, doskonały smak. Jako stara, oryginalna rasa świń, świnie wełniste Mangalitza…
Wyprodukowany z szynki wieprzowej wełnistej. Peklowane na sucho solą morską i aromatyzowane drobnymi przyprawami, następnie wędzone nad drewnem jodłowym i suszone na powietrzu przez co najmniej 4 miesiące. Ten przysmak szczególnie dobrze smakuje z ciemnym wiejskim pieczywem. Jako stara, oryginalna…
To przysmak dla smakoszy, którzy uwielbiają pasztet z wątróbek o szczególnie pikantnej nucie. Specjalność ta zawdzięcza swoją wyjątkowość drobno posiekanym anchois i dojrzewającym w słońcu oliwkom oraz świeżo zmielonym przyprawom. Jako stara, oryginalna rasa świń, świnie wełniste Mangaliza są prawdziwym…
Boczek i flomen żyjącej na wolności przez cały rok świnki nadają temu smalcowi niepowtarzalny smak i kremową konsystencję. Wykonane z soli kamiennej, skwarków, ziół alpejskich, nagietka i przypraw. Specjalnością tą najlepiej smakuje się z pieczywem razowym lub wiejskim. Jako stara,…