Yuzu do tego soku wyciskane są ręcznie w ciągu 24 godzin od zbioru, dzięki czemu sok nie zawiera żadnych natrętnych gorzkich substancji. Przyjemna owocowość z lekką kwasowością. Bez soli i innych dodatków. Do uprawy drzew nie używa się żadnych środków…
Najwyższej jakości przyprawa grzybowa w proszku. Składniki: sól, maltodekstryna, cukier, ekstrakt drożdżowy, proszek shiitake 2%, wzmacniacz smaku: inozynian disodowy, guanylan disodowy, aromat, proszek grzybowy 1%. Po otwarciu dokładnie zamknij pokrywkę. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Cechy: Certyfikat Halal, wegańskie,…
W Japonii sudachi jest prawie tak samo popularne jak yuzu; w rzeczywistości ten owoc cytrusowy, specjalność prowincji Tokushima, jest skrzyżowaniem yuzu i pomarańczy tachibana. Bardziej kwaśny i mniej słodki niż yuzu, ale bardziej aromatyczny i świeższy w smaku niż tradycyjne…