Ocet jest tak samo cennym i ważnym nośnikiem przypraw i smaku, jak dobry olej. Ocet ten jest naturalnie mętny i wytwarzany z soku ze świeżych gruszek miodowych; cudownie intensywny i owocowy smak. Idealne do sałatek, sosów, warzyw, a także dań…
Aksamitnie miękki preparat octowo-owocowy, kuszący smkiem w pełni dojrzałego mango i łagodną kwasowością, podkreśla zarówno nowoczesne kompozycje sałatkowe, jak i sosy, marynaty i słodkie dania. Wartości odżywcze w 100ml Wartość kaloryczna 369 kJ/87 kcal Tłuszcz 0g w tym kwasy tłuszczowe…
Ocet jest tak samo cennym i ważnym nośnikiem przypraw i smaku, jak dobry olej. Ocet pomidorowy Wiberg produkowany jest z soku ze świeżo wyciśniętych, dojrzewających w słońcu pomidorów. Uniwersalna przyprawa octowa sprawdzi się wszędzie tam, gdzie pożądana jest subtelna nuta…
Ocet jest tak samo cennym i ważnym nośnikiem przypraw i smaku, jak dobry olej. Ocet ten wytwarzany jest z czystego, sfermentowanego soku z w pełni dojrzałych malin. Niezwykle owocowy i aromatyczny w smaku. Idealne do delikatnych sałatek, kompozycji sałatkowych z…
Ocet jest tak samo cennym i ważnym nośnikiem przypraw i smaku, jak dobry olej. Ocet ten ma łagodny, aromatyczny, owocowy i naturalnie słodki smak. Idealny do uszlachetniania i uszlachetniania sałatek, sosów, dań z wołowiny i dziczyzny, a także do aromatyzowania…
Drobna emulsja z przecieru owocowego i octu balsamicznego. Smak: przyjemnie orzeźwiający, cierpko-kwaśny z nutą pomarańczy, grejpfruta i limonki. Do ciepłych i zimnych kompozycji sałatek, do uszlachetniania sosów, do słodkich dań, zwłaszcza do specjałów z ryb, drobiu i cielęciny. Składniki: ocet…
Drobna emulsja z przecieru owocowego i octu balsamicznego. Smak: pełny, owocowy, delikatnie kwaśny jak czarny bez. Do ciepłych i zimnych kompozycji sałatek, do uszlachetniania sosów, do słodkich dań i owoców, szczególnie polecany do specjałów z dziczyzny, wołowiny i wędzonych potraw.…
Składniki: ocet winny, skoncentrowany moszcz winogronowy, barwnik: karmel siarczynu amonu, przeciwutleniacz: METABISULFYT POTASU. Kwasowość: 6% kwas. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed światłem. Rolnictwo i leśnictwo w Sensi dell'Art. 10 del Regolamento (CE) nr 510/2006.
Ocet jest tak samo cennym i ważnym nośnikiem przypraw i smaku, jak dobry olej. Ocet ten ma aromatyczny i mocny smak, idealnie nadaje się do wszelkich świeżych sałatek i delikatnych sosów, a także do marynowania i marynowania mięs i potraw…