Ocet Plus, Holunderbeere, 2,3% kwaśności, 500 ml, Wiberg

97,65 

Drobna emulsja z przecieru owocowego i octu balsamicznego. Smak: pełny, owocowy, delikatnie kwaśny jak czarny bez.
Do ciepłych i zimnych kompozycji sałatek, do uszlachetniania sosów, do słodkich dań i owoców, szczególnie polecany do
specjałów z dziczyzny, wołowiny i wędzonych potraw.

Składniki: Sok z czarnego bzu 59%, ocet winny biały, koncentrat soku winogronowego, cukier, substancja zagęszczająca:
pektyna jabłkowa. Wstrząsnąć przed użyciem. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed światłem.
Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte i zużyć możliwie najszybciej.
Optymalna temperatura przechowywania: +8°C – +12°C.

Wartości odżywcze w 100ml

Wartość kaloryczna 442 kJ/105 kcal

Tłuszcz 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g

Węglowodany 22g w tym cukier 22 g

Białko 0,5 g

Sól 0 g

SKU: 28108 Kategoria:

Informacje dodatkowe

Producent

Wiberg

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Ocet Plus, Holunderbeere, 2,3% kwaśności, 500 ml, Wiberg”