Gotowana słodzona czerwona fasola. Składniki: cukier, fasola adzuki 24%, woda, substancja utrzymująca wilgoć: E965, skrobia, sól kuchenna, substancja zagęszczająca: E406. Przechowywać w suchym, chłodnym i chronionym przed światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 dni. Wartości…
Składniki: NASIONA ŁUBINU, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wyprodukowano w Portugalii. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 518 kJ/124 kcal Tłuszcz 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone…
Składniki: bób 65%, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: EDTA disodowy E385. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i szybko zużyć. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 418 kJ/100 kcal Tłuszcz 0,5 g w…
Składniki: fasola, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy E300. Po otwarciu przechowywać w odpowiednim pojemniku w lodówce. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 242 kJ/58 kcal Tłuszcz 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 7,5 g w tym…