Składniki: fasola. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych. Fasola lima (Phaseolus lunatus) to roślina z rodziny roślin strączkowych. Nazywana jest także fasolą księżycową. Fasola lima pochodzi prawdopodobnie z Peru. Potrzebuje wystarczającej ilości ciepła i…
Fasola Urid. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Umyj dobrze. Pochodzenie: Birma. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 456 kJ/109 kcal Tłuszcz 0,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 16,2 g w tym cukier 0 g Białko…
Składniki: Biała fasola kokosowa (Phaseolus vulgaris). Moczenie: 12 godzin. Czas gotowania: 80 minut. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed światłem. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.