Składniki: SARDYNKI (Sardina Pilchardus), oliwa z oliwek, sól. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wyprodukowane w Hiszpanii. FAO27 Dziki połów, zrównoważona metoda połowu siecią. ES;12.07672/PO;CE
Składniki: FILETY SARDYNKI Sardina Pilchardus), oliwa z oliwek, sól. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni. Złapany w FAO27. Zrównoważona metoda połowów sieciowych. ES;12.07672/PO;CE
Składniki: 72% SARDYNKI, 22% sos pomidorowy (100% przecier pomidorowy), 2% oliwa z oliwek, sól kuchenna. Przechowywać w suchym miejscu i z dala od ciepła. Obszar miłośników sardynek: północno-wschodni Atlantyk FAO 27.8.
Ręcznie przygotowywane, świeże sardynki bretońskie marynowane w oleju z homara. Podstawą oleju homarowego jest olej z pestek winogron, w którym umieszcza się gotowane i pieczone tusze homarów z lokalnie złowionych homarów. Marynata z homara w oleju z pestek winogron to…