Świeże mięso wieprzowe i wątróbka zostały starannie przetworzone na ten pasztet zgodnie ze starymi tradycjami rzemieślniczymi i uszlachetnione aromatycznymi grzybami leśnymi. Sól kamienna, świeżo zmielone przyprawy i Marsala nadają mu okrągły, doskonały smak. Jako stara, oryginalna rasa świń, świnie wełniste…
W przypadku pasztetu z wątróbek bretońskich wyselekcjonowaną wełnistą wieprzowinę połączono ze świeżą wątróbką wieprzową wełnistą. Cebula smażona na smalcu Magalitza, sól kamienna, świeżo zmielone przyprawy, Calvados i Muscadet nadają okrągły, doskonały smak. Jako stara, oryginalna rasa świń, świnie wełniste Mangalitza…
To przysmak dla smakoszy, którzy uwielbiają pasztet z wątróbek o szczególnie pikantnej nucie. Specjalność ta zawdzięcza swoją wyjątkowość drobno posiekanym anchois i dojrzewającym w słońcu oliwkom oraz świeżo zmielonym przyprawom. Jako stara, oryginalna rasa świń, świnie wełniste Mangaliza są prawdziwym…
Boczek i flomen żyjącej na wolności przez cały rok świnki nadają temu smalcowi niepowtarzalny smak i kremową konsystencję. Wykonane z soli kamiennej, skwarków, ziół alpejskich, nagietka i przypraw. Specjalnością tą najlepiej smakuje się z pieczywem razowym lub wiejskim. Jako stara,…
Wytwarzany z uda szynki wieprzowej wełnistej bez skórki. Posiada wyrazisty charakter dzięki soleniu na sucho solą morską i nacieraniu nasionami kopru włoskiego. Przysmak ten suszy się na powietrzu przez co najmniej 4 miesiące. Jako stara, oryginalna rasa świń, świnie wełniste…