To klasyk: biała trufla (bulwa magnatum) i grzyby tworzą wspaniały sos, który w kuchni włoskiej wykorzystuje się na różne sposoby. Szczególnie dobrze komponuje się z daniami z jajek, makaronami i białym mięsem. Składniki: 54,1% grzybów (Agaricus bisporus), oliwa z oliwek,…
To klasyk: biała trufla (bulwa magnatum) i grzyby tworzą wspaniały sos, który w kuchni włoskiej wykorzystuje się na różne sposoby. Szczególnie dobrze komponuje się z daniami z jajek, makaronami i białym mięsem. Składniki: 54,1% grzybów (Agaricus bisporus), oliwa z oliwek,…
To klasyk: letnie trufle i grzyby tworzą wspaniały sos, który w kuchni włoskiej wykorzystuje się na wiele sposobów. Szczególnie dobrze komponuje się z grillowanym mięsem. Składniki: 50% grzybów (Agaricus bisporus), oliwa z oliwek, 3,2% trufla letnia (tuber aestivum Vitt.), czarne…