To klasyk: biała trufla (bulwa magnatum) i grzyby tworzą wspaniały sos, który w kuchni włoskiej wykorzystuje się na różne sposoby. Szczególnie dobrze komponuje się z daniami z jajek, makaronami i białym mięsem. Składniki: 54,1% grzybów (Agaricus bisporus), oliwa z oliwek,…
To klasyk: biała trufla (bulwa magnatum) i grzyby tworzą wspaniały sos, który w kuchni włoskiej wykorzystuje się na różne sposoby. Szczególnie dobrze komponuje się z daniami z jajek, makaronami i białym mięsem. Składniki: 54,1% grzybów (Agaricus bisporus), oliwa z oliwek,…
To klasyk: letnie trufle i grzyby tworzą wspaniały sos, który w kuchni włoskiej wykorzystuje się na wiele sposobów. Szczególnie dobrze komponuje się z grillowanym mięsem. Składniki: 50% grzybów (Agaricus bisporus), oliwa z oliwek, 3,2% trufla letnia (tuber aestivum Vitt.), czarne…
Karczochy mają cudownie głęboki i kwiatowy aromat i nie mogą zabraknąć na żadnym talerzu antipasti czy tapas. Ten wspaniały krem jest idealny do wypieków i ryb, uszlachetniony czarną truflą zimową. Krem z karczochów i czarnej trufli. Składniki: 58% karczochów, oliwa…
Zestaw truflowy składający się z: 1x oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia o aromacie czarnej trufli. 1x carpaccio z trufli. 1x salsa truflowa. 1) Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia o zapachu czarnej trufli. Składniki: 98,9% oliwa z oliwek z…