Składniki: 99% włoska oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 0,15% liofilizowane trufle letnie (Tuber aestivum Vitt, co odpowiada 0,75% świeżych trufli), aromat. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. 1 łyżeczka na porcję.
Olej z borowików polecany jest jako dodatek do wszystkich dań z grzybami. Doskonały smak borowików. Składniki: oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, aromat, 0,2% suszone borowiki (borowiki szlachetne i grupa pokrewna), aromat. Przechowywać z dala od światła i ciepła.
Olej z borowików polecany jest jako dodatek do wszystkich dań z grzybami. Doskonały smak borowików. Składniki: oliwa z oliwek, aromat, 1% suszonych borowików (borowików szlachetnych i z grupy pokrewnych). Przechowywać z dala od światła i ciepła.
Prosty olej o smaku białych trufli do aromatyzowania pizzy, makaronów i (A)more... Olej z nasion słonecznika o aromacie białej trufli. Składniki: olej z nasion słonecznika, aromat. Przechowywać z dala od światła i ciepła. Wyprodukowane we Włoszech.
Łagodna oliwa z oliwek aromatyzowana jest smakiem białych trufli. Szczególnie nadaje się do podkreślania sosów lub po prostu dodawany do winegretu sałatkowego. Oliwa z oliwek o smaku białej trufli. Składniki: oliwa z oliwek, aromat. Przechowywać z dala od światła i…
Oliwa z oliwek rafinowana smakiem czarnych trufli Périgord szczególnie nadaje się do kuchni francuskiej. Z tym olejem karczochy lub ziemniaki stają się przysmakiem.
Ta oliwa truflowa opracowana przez Appennino jest wyjątkowa: doskonała oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia z Emilii-Romanii łączy się ze smakiem trufli Bianchetto - z wyjątkową, absolutną nutą trufli. Niezrównane z daniami ze szparagów. Składniki: oliwa z oliwek z pierwszego…
Ta oliwa truflowa opracowana przez Appennino jest wyjątkowa: doskonała oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia z Emilii-Romanii łączy się ze smakiem trufli zimowych - z wyjątkową, absolutną nutą trufli. Niezrównane z daniami ze szparagów. Składniki: oliwa z oliwek z pierwszego…