Wysokiej jakości masło z dodatkiem białej trufli, soli i aromatu. Idealny do przyprawiania risotto, mięsa, jajek, ryb i bruschetty. Składniki: MASŁO 94%, 4,5% siekana trufla Bianchetto (Tuber Borchii vitt.), 0,3% siekana biała trufla (Tuber Magnatum Pico), sól, aromaty. Po otwarciu…
Składniki: MASŁO 96,2%, trufla letnia (Tuber aestivum Vitt.) 2,9%, aromat, substancja konserwująca: kwas sorbinowy. Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +6°C. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 3028 kJ/736 kcal Tłuszcz 81,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone…
Pikantne masło bawole miesza się z intensywnymi truflami Bianchetto. Ten sposób przygotowania zapewnia jeszcze intensywniejszy smak. Idealnie nadaje się jako dodatek do sosów mięsnych. Składniki: MASŁO BUFALOWE MLEKO, trufla Bianchetto (Tuber Albidum Pico) 3%, aromat, substancja konserwująca: E200.