Świeże ravioli / Panzerotti z nadzieniem z gorgonzoli i orzecha włoskiego, Sassella, 500 g

43,45 

SKU: 50888 Kategoria:

Opis

Składniki: 45% ciasta: DURUM WHEAT, woda pitna, 10% VOLLEI (z ziemi), 55% nadzienie: Ricotta WHEAT CHEESE (kwas cytrynowy), 16% SER Gorgonzola, słodki budyń, bułka tarta (PSZENICA), olej rzepakowy, Grana Padano SER, włókna roślinne , Skrobia (kukurydza, ryż, tapioka), 0,5% WALNUTY, CASHEWKERNE, sól, smak. Przygotowanie: Wlać makaron do wrzącej, osolonej wody i gotować przez 3-4 minuty. Następnie odcedź i podawaj z dowolnym sosem. Przechowywać w temperaturze maksymalnie + 7 ° C

Informacje dodatkowe

Waga 0,5 kg
Producent

53359 Rheinbach, Heerstraßenbenden 2, Niemcy., Pasta Sassella

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Świeże ravioli / Panzerotti z nadzieniem z gorgonzoli i orzecha włoskiego, Sassella, 500 g”