Czekolada z plantacji Mangaro , 50% mleka, Michel Cluizel (69191), 70 g

37,55 

SKU: 56548 Kategoria: Tag

Opis

  • Plantacja Mangaro powstała na terenie dawnej dżungli mango.
    Sekret wyjątkowego smaku czekolady z plantacji Mangaro kryje się pomiędzy
    korzeniami drzew kakaowych. Pozostaje na tej ziemi, ktra odżywiała mango przez
    dziesięciolecia: to one nadały tej czekoladzie słodki i egzotyczny smak.
    Nazwa plantacji nawiązuje do tej dżungli, którą nazwano Mangamaro: „miejsce,
    w którym obfituje mango” Nuty smakowe: brązowy karmel, egzotyczne owoce,
    porzeczki, lekki miód i ślady piernika.
  • Czekolada mleczna (min. 50% kakao) pochodząca z plantacji Mangaro na
    Madagaskarze. Składniki: MLEKO PEŁNE W PROSZKU, kakao, tłuszcz kakaowy,
    cukier, wanilia bourbon.
 

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Czekolada z plantacji Mangaro , 50% mleka, Michel Cluizel (69191), 70 g”