You must be logged in to post a review.
Kategorie produktów
- Kuchnia afrykańska
- Warzywa
- Owoce; puree z owoców; produkty z owoców
- BIO produkty
- NOWOŚĆ! Smardze; borowiki; grzyby suszone
- Kuchnia meksykańska
- Demi Glace; sosy; Fonds; zupy; pesto
- Ciastka; pralinki; snacki
- Vegan Food
- Urządzenia kuchenne
- Kuchnia australijska
- Sosy i przyprawy do grilla
- Miody; konfitury
- Couverture; formy czekoladowe; pozostałe wyroby czekoladowe
- Non Food / Sprzęty
- Sery
- Kawa i herbata
- Makarony świeże; suszone; gnocchi
- Kiełbasy; salami; szynki
- Napoje bezalkoholowe
- Cukiernictwo - Patisserie
- NOWOŚĆ! Mięso sous-vide & burger
- Prosecco & wina bezalkoholowe
- Barwniki; aromaty; lakiery jadalne
- Szynki; kiełbasy; sery
- Kawior; ostrygi; produkty rybne i z owoców morza
- Marynaty; konserwy; przystawki
- Ryż; rośliny strączkowe; orzechy; kasztany
- Świeże Mięso Świata
- Mąka; zboże; panierki; środki wybielające; mieszanki do wypieków
- Kaczki; gęsi; foie gras – świeże i w konserwach
- Sól; pieprz; musztardy; przyprawy; aromaty; suszone warzywa
- Świat Ryb i owoców morza
- Pieczywa i ciasta
- Octy; oliwy; oleje
- Przyprawy
- Kalendarze Adwentowe
- Trufla świeża & produkty truflowe
- Noże i dodatki
- Octy i oleje
- Musztardy
- Kuchnia azjatycka & etniczna
- Kuchnia molekularna
Koszyk
Czekolada z plantacji Mangaro, 71% gorzka, Michel Cluizel (12136), 70 g
39,16 zł
- Plantacja Mangaro powstała na terenie dawnej dżungli mango.
Sekret wyjątkowego smaku czekolady z plantacji Mangaro kryje się pomiędzy
korzeniami drzew kakaowych. Pozostaje na tej ziemi, ktra odżywiała mango przez
dziesięciolecia: to one nadały tej czekoladzie słodki i egzotyczny smak.
Nazwa plantacji nawiązuje do tej dżungli, którą nazwano Mangamaro: „miejsce,
w którym obfituje mango” Nuty smakowe biszkopt, kwaśne owoce egzotyczne, piernik, gorąca czekolada, nuty cytrusów i pieprzu. - Ciemna czekolada (zawartość kakao co najmniej 71%). Składniki: kakao,
cukier, masło kakaowe.
Reviews
There are no reviews yet.