Czekolada z plantacji Mangaro, 71% gorzka, Michel Cluizel (12136), 70 g

39,16 

  • Plantacja Mangaro powstała na terenie dawnej dżungli mango.
    Sekret wyjątkowego smaku czekolady z plantacji Mangaro kryje się pomiędzy
    korzeniami drzew kakaowych. Pozostaje na tej ziemi, ktra odżywiała mango przez
    dziesięciolecia: to one nadały tej czekoladzie słodki i egzotyczny smak.
    Nazwa plantacji nawiązuje do tej dżungli, którą nazwano Mangamaro: „miejsce,
    w którym obfituje mango” Nuty smakowe b
    iszkopt, kwaśne owoce egzotyczne, piernik, gorąca czekolada, nuty cytrusów i pieprzu.
  • Ciemna czekolada (zawartość kakao co najmniej 71%). Składniki: kakao,
    cukier, masło kakaowe.

 

SKU: 59895 Kategoria: Tag

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Czekolada z plantacji Mangaro, 71% gorzka, Michel Cluizel (12136), 70 g”