Entier z wątróbki z gęsi w portwein, 100% foie gras, półkonserwa, Rougie, 180g

284,37 

Składniki: Wątróbka gęsia, preparat na wino porto 20% (woda, wino porto 2%, żelatyna wieprzowa, sól, cukier), sól, wino porto
, cukier, pieprz, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Przechowywać w temperaturze
od +2°C do +4°C. Wątróbkę gęsią pokrój cienkim nożem zamoczonym w gorącej wodzie. Właściwości: Zawiera alkohol, azotyn sodu.

Wartości odżywcze w 100g

Wartość kaloryczna 1552 kJ/376 kcal

Tłuszcz 37g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15 g

Węglowodany 17g w tym cukier 0,7 g

Białko 7,8 g

Sól 1,3 g

Informacje dodatkowe

Waga 0,18 kg
Producent

24203 Sarlat cedex, Avenue du Périgord, BP 118, Euralis Gastronomie, Francja

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Entier z wątróbki z gęsi w portwein, 100% foie gras, półkonserwa, Rougie, 180g”