Informacje dodatkowe
| Waga | 0,45 kg |
|---|---|
| Producent | Athen, G.Genimatas Avenue, Griechenland., Hellenic Quality Foods SA, Magoula |
36,19 zł
Ciasto filo jest używane w kuchnii greckiej i tureckiej do słodkich wypieków – baklawa. Składniki: MĄKA PSZENNA, woda, skrobia kukurydziana, sól, substancja konserwująca: 0,1% sorbinian potasu. Przechowywać w temperaturze -18 ° C. Wartość odżywcza 100g/100ml, wartość energetyczna 1229kJ/294kcal, tłuszcz 1,2g, w tym kwasy nasycone 0,2g, weglowodany 60,8g, w tym cukry 0,2g, białko 8,4g, sól 1,14g. MOŻE ZAWIERAĆ: JAJKA, MLEko
| Waga | 0,45 kg |
|---|---|
| Producent | Athen, G.Genimatas Avenue, Griechenland., Hellenic Quality Foods SA, Magoula |
Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.