Description
Składniki: 33,9% mąki PSZENNEJ, woda, 28,7% wędzona wieprzowina (wieprzowina, woda, sól, konserwanty: azotyn sodu, stabilizatory: E451 i E450, dekstroza, przeciwutleniacze: E301 i E300, ekstrakty przyprawowe, suchy syrop, aromat czosnku, dym), 5,8% bułka tarta (mąka PSZENNA, drożdże, sól), palona cebula (cebula, olej słonecznikowy, skrobia ziemniaczana, sól), sól kuchenna jednorodna, oleje roślinne (rzepak, słonecznik), przyprawy, zioła. Przygotowanie: Gotowanie: Gotuj zamrożony produkt w lekko osolonej wodzie przez 8 minut. Gotowanie na parze: Przygotuj mrożony produkt w piecu konwekcyjno-parowym przez 9 minut w 100% parze. Pieczenie: Rozłożyć zamrożony makaron z żółtkiem lub fazą kombi i piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze + 250 ° C przez 10 minut. Smażenie: panierowane pierogi mrożone i smażyć przez 4 minuty w wysokiej temperaturze (+ 185 ° C). Przechowywać w temperaturze -18 ° C lub niższej. Nie zamrażać po rozmrożeniu. Stabilny w temperaturze -6 ° C (*) przez 1 tydzień. Stabilny w -12 ° C (**) przez 1 miesiąc.
Reviews
There are no reviews yet.