Description
Składniki: Woda, 33,9% mąki PSZENNEJ, 8,8% płatków ziemniaczanych, 4,9% nasion dyni, 4,3% kwarków (QUARK 10% FiT), 3,9% SER (45% FiT dojrzewających w solance), sól kuchenna ujednolicona , oleje roślinne (rzepak, słonecznik), zioła, kawa. Przygotowanie: Gotowanie: Gotuj zamrożony produkt w lekko osolonej wodzie przez 8 minut. Gotowanie na parze: Przygotuj mrożony produkt w piecu konwekcyjno-parowym przez 9 minut w 100% parze. Pieczenie: Rozłożyć zamrożony makaron z żółtkiem lub fazą kombi i piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze + 250 ° C przez 10 minut. Smażenie: panierowane pierogi mrożone i smażyć przez 4 minuty w wysokiej temperaturze (+ 185 ° C). Przechowywać w temperaturze -18 ° C lub niższej. Nie zamrażać po rozmrożeniu. Stabilny w temperaturze -6 ° C (*) przez 1 tydzień. Stabilny w -12 ° C (**) przez 1 miesiąc.
Reviews
There are no reviews yet.