You must be logged in to post a review.
Kategorie produktów
- Napoje bezalkoholowe
- Cukiernictwo - Patisserie
- Kaczki; gęsi; foie gras – świeże i w konserwach
- NOWOŚĆ! Mięso sous-vide & burger
- Prosecco & wina bezalkoholowe
- Barwniki; aromaty; lakiery jadalne
- Octy; oliwy; oleje
- Szynki; kiełbasy; sery
- Kawior; ostrygi; produkty rybne i z owoców morza
- Ryż; rośliny strączkowe; orzechy; kasztany
- Octy i oleje
- Świeże Mięso Świata
- Mąka; zboże; panierki; środki wybielające; mieszanki do wypieków
- Sól; pieprz; musztardy; przyprawy; aromaty; suszone warzywa
- Kuchnia afrykańska
- Świat Ryb i owoców morza
- Pieczywa i ciasta
- Przyprawy
- Kuchnia meksykańska
- Kalendarze Adwentowe
- Noże i dodatki
- Trufla świeża & produkty truflowe
- Musztardy
- Kuchnia australijska
- Kuchnia molekularna
- Kuchnia azjatycka & etniczna
- Warzywa
- Owoce; puree z owoców; produkty z owoców
- NOWOŚĆ! Smardze; borowiki; grzyby suszone
- BIO produkty
- Demi Glace; sosy; Fonds; zupy; pesto
- Ciastka; pralinki; snacki
- Urządzenia kuchenne
- Vegan Food
- Sosy i przyprawy do grilla
- Miody; konfitury
- Non Food / Sprzęty
- Couverture; formy czekoladowe; pozostałe wyroby czekoladowe
- Sery
- Kawa i herbata
- Makarony świeże; suszone; gnocchi
- Marynaty; konserwy; przystawki
- Kiełbasy; salami; szynki
Koszyk
Mały kwiat alpejski, ser z mleka krowiego, dojrzewający 4 miesiące, krążek, ok. 1,2 kg
306,60 zł
- Mały kwiat alpejski celebruje różnorodność wyjątkowej flory alpejskiej. Wyprodukowany i dojrzewający w mleczarni Huban
w Vorarlberg w Austrii, ser w wieku 4 miesięcy jest transportowany do Kaeskuche, jaskini dojrzewania w Allgäu,
gdzie miesza się go z mieszanką suszonych i jadalnych kwiatów, takich jak chabry, róża płatki, nagietek, lawenda
i zioła rosnące na okolicznych alpejskich łąkach.
- Twardy ser z mleka krowiego, dojrzewający co najmniej 4 miesiące (co najmniej 48% tłuszczu w suchej masie).
Składniki: SUROWE MLEKO KROWIE, sól, chaber, nagietek, róża, lawenda, pietruszka, rozmaryn, czosnek, cząber, sól morska,
cebula, oregano, pieprz, kultury bakterii.
Reviews
There are no reviews yet.