Morelli 1860 Ricciolina, z kiełkami pszenicy, bio, 250 g

24,71 

IT-BIO-007 Ten produkt nawiązuje do makaronu z początku XX wieku, o którym nasi przodkowie wspominają jedynie mgliście. Został stworzony specjalnie dla smakoszy. Podwójna ilość zarodków pszenicy nadaje mu smak nieznany wielu z nas. Wystarczy zaledwie pięć minut gotowania, aby idealnie doprawić go dowolnym sosem, nawet z niewielką ilością oleju. Gotowanie należy przeprowadzać z najwyższą ostrożnością.

Składniki: Semolina z pszenicy durum*, woda, 6,43% zarodków pszenicy*, 3,21% otrębów*; *z certyfikowanych upraw ekologicznych. Czas gotowania: 5 minut. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Produkt z Włoch. Rolnictwo UE.

Wartości odżywcze na 100 g

Energia 1516 kJ/358 kcal

Tłuszcz 1,8 g w tym kwasy nasycone 0,4 g

Węglowodany 68 g w tym cukry 5,8 g

Białko 15 g

Sól 0,02 g

Zawiera zboża zawierające gluten (pszenica), śladowe ilości jaj, śladowe ilości ryb, śladowe ilości mięczaków.

SKU: 22309 Kategoria:

Informacje dodatkowe

Waga 0,25 kg
Producent

56020 Montopoli, Antico Pastificio Morelli 1860 Srl, San Romano Via S. Francesco 8, Val dArno, Włochy.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Morelli 1860 Ricciolina, z kiełkami pszenicy, bio, 250 g”