Pasta Dark Mame Miso (Hatcho), Masuzuka Japonia, 400 g

97,16 

  • Oryginalna pasta Mame Miso to ciemna pasta miso wyprodukowana w 100% z nasion soi. W rezultacie otrzymujemy delikatną pastę
    miso bez stałych kawałków, która dojrzewa ponad 18 miesięcy i dzięki intensywnemu smakowi idealnie nadaje się do mocnej
    zupy miso, bakłażana miso lub do marynowania mięsa. Miso Masuzuka ta ciemna oryginalna pasta Mame Miso
    (Hatcho Miso) to prawdziwa symfonia soi, ryżu i wody, skomponowana przez charakterystyczny klimat Japonii i jej
    mikroorganizmy. Tradycyjna fabryka miso została założona w 1928 roku w prefekturze Aichi i słynie ze sfermentowanej
    żywności. Masuzuka fermentuje wyłącznie w drewnianych beczkach.
  • Składniki: SOJA, sól. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu. Odpowiedzialny przedsiębiorca: Importer: DJLC (Walter Britz), Düsseldorfer Str. 29A, 40545 Düsseldorf, Niemcy
SKU: 66481 Kategoria: Tag

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pasta Dark Mame Miso (Hatcho), Masuzuka Japonia, 400 g”