Informacje dodatkowe
| Waga | 1 kg |
|---|
118,54 zł
Sos deserowy z gorzką czekoladą Callebaut, idealny do dopracowania różnorodnych deserów i wypieków jako ciepły sos. Pyszny również z lodami lub bitą śmietaną.
Składniki: Syrop glukozowy, woda, dekstroza, cukier, odtłuszczone kakao w proszku, stabilizator: sorbitol, słodzone mleko zagęszczone (mleko pełne, cukier), substancja zagęszczająca: E407 standaryzowany na zawartość cukru, substancja konserwująca: E200, sól, wanilina. Sposób przygotowania: Na zimno: Polać deser w temperaturze od +5°C do +18°C. Na ciepło: Podgrzewać z otwartą pokrywką, w pozycji pionowej, w temperaturze maksymalnie +40°C, w kąpieli wodnej lub w kuchence mikrofalowej. Spożyć do góry dnem. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu w temperaturze od +15°C do +22°C. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.
Wartości odżywcze na 100 g
Energia 1015 kJ/243 kcal
Tłuszcz 1,2 g w tym kwasy nasycone 0,7 g
Węglowodany 55,5 g w tym cukry 51,2 g
Białko 2,1 g
Sól 0,07 g
Zawiera mleko.
| Waga | 1 kg |
|---|
Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.