Polewa z gorzkiej czekolady do deserów, Topping, można podawać na ciepło i na zimno, Callebaut, 1 kg

118,54 

Sos deserowy z gorzką czekoladą Callebaut, idealny do dopracowania różnorodnych deserów i wypieków jako ciepły sos. Pyszny również z lodami lub bitą śmietaną.

Składniki: Syrop glukozowy, woda, dekstroza, cukier, odtłuszczone kakao w proszku, stabilizator: sorbitol, słodzone mleko zagęszczone (mleko pełne, cukier), substancja zagęszczająca: E407 standaryzowany na zawartość cukru, substancja konserwująca: E200, sól, wanilina. Sposób przygotowania: Na zimno: Polać deser w temperaturze od +5°C do +18°C. Na ciepło: Podgrzewać z otwartą pokrywką, w pozycji pionowej, w temperaturze maksymalnie +40°C, w kąpieli wodnej lub w kuchence mikrofalowej. Spożyć do góry dnem. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu w temperaturze od +15°C do +22°C. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.

Wartości odżywcze na 100 g

Energia 1015 kJ/243 kcal

Tłuszcz 1,2 g w tym kwasy nasycone 0,7 g

Węglowodany 55,5 g w tym cukry 51,2 g

Białko 2,1 g

Sól 0,07 g

Zawiera mleko.

SKU: 28126 Kategoria: Tag

Informacje dodatkowe

Waga 1 kg

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Polewa z gorzkiej czekolady do deserów, Topping, można podawać na ciepło i na zimno, Callebaut, 1 kg”