You must be logged in to post a review.
Kategorie produktów
- Napoje bezalkoholowe
- Kalendarze Adwentowe
- Noże i dodatki
- Kaczki; gęsi; foie gras – świeże i w konserwach
- Musztardy
- Prosecco & wina bezalkoholowe
- Kuchnia molekularna
- Octy; oliwy; oleje
- Warzywa
- Kawior; ostrygi; produkty rybne i z owoców morza
- NOWOŚĆ! Smardze; borowiki; grzyby suszone
- Octy i oleje
- Demi Glace; sosy; Fonds; zupy; pesto
- Urządzenia kuchenne
- Kuchnia afrykańska
- Sosy i przyprawy do grilla
- Non Food / Sprzęty
- Kuchnia meksykańska
- Sery
- Trufla świeża & produkty truflowe
- Makarony świeże; suszone; gnocchi
- Kuchnia australijska
- Kiełbasy; salami; szynki
- Kuchnia azjatycka & etniczna
- Cukiernictwo - Patisserie
- Owoce; puree z owoców; produkty z owoców
- NOWOŚĆ! Mięso sous-vide & burger
- BIO produkty
- Barwniki; aromaty; lakiery jadalne
- Ciastka; pralinki; snacki
- Szynki; kiełbasy; sery
- Vegan Food
- Ryż; rośliny strączkowe; orzechy; kasztany
- Miody; konfitury
- Świeże Mięso Świata
- Mąka; zboże; panierki; środki wybielające; mieszanki do wypieków
- Couverture; formy czekoladowe; pozostałe wyroby czekoladowe
- Sól; pieprz; musztardy; przyprawy; aromaty; suszone warzywa
- Kawa i herbata
- Świat Ryb i owoców morza
- Pieczywa i ciasta
- Marynaty; konserwy; przystawki
- Przyprawy
Koszyk
Sardynki w maśle bretońskim Bordier, La Quiberonnaise, 115 g
63,57 zł
- Te sardynki w maśle bretońskim to specjalność z Francji. Połączenie sardynek i solonego masła beczkowego to pozycja
obowiązkowa dla każdego miłośnika sardynek. Bezkonkurencyjną cechą tego produktu jest to, że masło potrzebne do smażenia
jest już zawarte w zestawie. Marynowane w maśle Bordier, według Jean-Yvesa Bordiera, te sardynki są spożywane na ciepło.
Aby to zrobić, zamkniętą puszkę podgrzewa się w łaźni wodnej, aby masło upłynniło się. Po podgrzaniu otwórz puszkę
i lekko podsmaż sardynki na patelni lub po prostu je podgrzej według uznania. Idealnie komponują się z chrupiącą kromką
bagietki lub wiejskim pieczywem. Ten przepis na „La Quiberonnaise sardynki w bretońskim maśle” to połączenie jednego
z najlepszych producentów konserw rybnych we Francji „La Quiberonnaise” i prawdopodobnie najbardziej znanego rzemieślnika,
jeśli chodzi o bretońskie masło beczkowe, Jean-Yvesa Bordiera. Siedziba firmy mieści się w porcie rybackim na półwyspie
Quiberon w Bretanii i z czasem wyspecjalizowała się w produkcji sardynek w puszkach. Produkcja sardynek w puszkach firmy
„La Quiberonnaise” pochodzi wyłącznie z połowów sezonowych w miesiącach od sierpnia do września każdego roku. - Składniki: 80% SARDYNKI, 20% MASŁA, sól. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Jeśli nie wykorzystasz całości,
resztę przechowuj w szczelnie zamkniętym pojemniku w lodówce do 2 dni.
Reviews
There are no reviews yet.