Ser Parmigiano Reggiano di Vacche Rosse DOP, pierwsza jakość, minimum 24 miesięcy dojrzewający,około 1kg

313,95 

SKU: 31091 Kategoria:

Description

Do produkcji sera używa się mleko od krów rasy Vacche Rosse. Jest tylko jedne przedsiebiorstwo we Włoszech, które produkuje na cały świat sery z tego wyjątkowego mleka około 4000 sztuk. Składniki: MLEKO KROWIE, sól. Należy przechowywać w temperaturze +8C. Produkt włoski. Po zamówieniu produktu produkt zostanie na podstawie faktycznej wagi wyceniony. Wartość odżywcza 100g/100ml, wartość energetyczna 1633 kJ/392kcal, tłuszcz 28,4g, w tym kwasy nasycone 0g, weglowodany 0g, z tym cukry 0g, białko 33g, sól 0g

Additional information

Weight 1 kg
Producent

46020 Pegognaga, Gourm IT ConsorzioExport 3P, Via Ruggera 44, Włochy

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ser Parmigiano Reggiano di Vacche Rosse DOP, pierwsza jakość, minimum 24 miesięcy dojrzewający,około 1kg”