Ser Parmigiano Reggiano di Vacche Rosse DOP, pierwsza jakość, minimum 24 miesięcy dojrzewający,około 1kg

225,03 

SKU: 31091 Kategoria:

Opis

Do produkcji sera używa się mleko od krów rasy Vacche Rosse. Jest tylko jedne przedsiebiorstwo we Włoszech, które produkuje na cały świat sery z tego wyjątkowego mleka około 4000 sztuk. Składniki: MLEKO KROWIE, sól. Należy przechowywać w temperaturze +8C. Produkt włoski. Po zamówieniu produktu produkt zostanie na podstawie faktycznej wagi wyceniony. Wartość odżywcza 100g/100ml, wartość energetyczna 1633 kJ/392kcal, tłuszcz 28,4g, w tym kwasy nasycone 0g, weglowodany 0g, z tym cukry 0g, białko 33g, sól 0g

Informacje dodatkowe

Waga 1 kg
Producent

46020 Pegognaga, Gourm IT ConsorzioExport 3P, Via Ruggera 44, Włochy

Recenzje

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Ser Parmigiano Reggiano di Vacche Rosse DOP, pierwsza jakość, minimum 24 miesięcy dojrzewający,około 1kg”