Description
Składniki Ciasto: PSZENICA DURUM, mąka PSZENNA, woda pitna, VOLLEI, 1% proszek ze szpinaku. Składniki Wypełnienie (50%): 49% ricotta ŚWIEŻY SER (sól, kwas: kwas cytrynowy), bułka tarta (mąka PSZENNA, woda, sól, drożdże), 5% GRANA PADANO, płatki ziemniaczane, SERY, tłuszcze roślinne, SER MLEKA, 1% szpinak, MASŁO, SKROBIA PSZENNA, PROSZEK W SŁODKIM MOLKU, skrobia kukurydziana, sól, włókno roślinne, CAŁY PROSZEK MLECZNY, aromat. Przygotowanie: Wlać makaron do wrzącej, osolonej wody i gotować przez 6-7 minut. Następnie osusz i podawaj z dowolnym sosem. Przechowywać w temperaturze + 7 ° C. Made in Germany. Właściwości: białko z mleka zwierzęcego.
Reviews
There are no reviews yet.