Description
Składniki Ciasto 55%: PSZENICA DURUM, 20% JAJKI, Składniki Wypełnienie 45%: Ricotta (WHEY, MLEKO, Sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy), 13% borowik borowikowy i inne odpowiednie grupy, 10% sos borowikowy (71%) Borowik szlachetny „i inne odpowiednie grupy, olej słonecznikowy, woda, cebula, pietruszka, sól, kostki bulionowe, skrobia kukurydziana, czosnek, przyprawy, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), bułka tarta (PSZENICA„ 0 ”, drożdże piwne, sól), płatki ziemniaczane (ziemniaki, emulgator: mono – i diglicerydy kwasów tłuszczowych), włókno roślinne, SER Grana Padano (MLEKO, podpuszczka, sól, konserwant: EI-lizozym), WHEY, oliwa z oliwek, SER (MLEKO, podpuszczka, sól, konserwant: EI-lizozym), pory, sól, pietruszka , Pieprz, czosnek, wino, kostki bulionowe (zawiera SOY, CELERY), aromaty. Czas gotowania: 7 minut. Przygotowanie: gotować we wrzącej osolonej wodzie. Przechowywać w lodówce w temperaturze od 4 ° C do 6 ° C Spożywać po otwarciu w ciągu 3 dni. Made in Italy. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego, pakowane w atmosferze ochronnej.
Reviews
There are no reviews yet.