VegEgg, substytut jajek, bez jajek, wegańskie, arka, organiczne, 175 g

48,98 

Description

Składniki: 55% ŁUBINOWA mąka *, skrobia kukurydziana *, maltodekstryna *, zagęszczacz: mączka chleba świętojańskiego *, sól morska, kurkuma *. * z certyfikowanego rolnictwa ekologicznego. Przygotowanie: Wymieszać 1 lekko usypane EL (około 7,5 g) VegEgg z 30 ml zimnej wody, pozostawić do spęcznienia na 5 minut i ponownie zamieszać. Możesz użyć mieszanego VegEgg w przepisach jak jajko. 1 łyżka VegEgg odpowiada jednemu jaju. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Rolnictwo UE / poza UE Cechy: bezglutenowe, wegańskie.

Additional information

Weight 0,175 kg
Producent

40721 Hilden, Arche Naturprodukte GmbH, Liebigstr. 5a, Niemcy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VegEgg, substytut jajek, bez jajek, wegańskie, arka, organiczne, 175 g”