VegEgg, substytut jajek, bez jajek, wegańskie, arka, organiczne, 175 g

46,65 

Opis

Składniki: 55% ŁUBINOWA mąka *, skrobia kukurydziana *, maltodekstryna *, zagęszczacz: mączka chleba świętojańskiego *, sól morska, kurkuma *. * z certyfikowanego rolnictwa ekologicznego. Przygotowanie: Wymieszać 1 lekko usypane EL (około 7,5 g) VegEgg z 30 ml zimnej wody, pozostawić do spęcznienia na 5 minut i ponownie zamieszać. Możesz użyć mieszanego VegEgg w przepisach jak jajko. 1 łyżka VegEgg odpowiada jednemu jaju. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Rolnictwo UE / poza UE Cechy: bezglutenowe, wegańskie.

Informacje dodatkowe

Waga 0,175 kg
Producent

40721 Hilden, Arche Naturprodukte GmbH, Liebigstr. 5a, Niemcy.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „VegEgg, substytut jajek, bez jajek, wegańskie, arka, organiczne, 175 g”