Wątróbka z kaczki - entier z armagnac, 100% foie gras, Rougie, 180g

231,20 

Foie gras z kaczki w galarecie Armagnac. Składniki: wątróbka kacza, salceson z armaniakiem 20% (woda, armaniak 0,9%, żelatyna wieprzowa, sól, cukier), sól, armaniak, cukier, pieprz, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze +2°C – +4°C. Pochodzenie: Francja.
Właściwości: Zawiera alkohol.

Wartości odżywcze w 100g

Wartość kaloryczna 1856 kJ/450 kcal

Tłuszcz 46g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 21 g

Węglowodany 1,9 g w tym cukier 1,3 g

Białko 6,5 g

Sól 1,2 g

 

Informacje dodatkowe

Waga 0,18 kg
Producent

24203 Sarlat cedex, Avenue du Périgord, BP 118, Euralis Gastronomie, Francja

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Wątróbka z kaczki – entier z armagnac, 100% foie gras, Rougie, 180g”