Wątróbka z kaczki z champagner, z pieprzem sarawak i maniguette, Rougie, 500g

575,18 

Składniki: Foie gras z kaczki, szampan 1,9%, sól, pieprz (0,4% czarny pieprz Sarawak), rajskie ziarna, cukier, pieprz biały 0,1%, przeciwutleniacz:

L-askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu.  Wyjmij wątróbkę kaczą z lodówki na 15 minut przed podaniem. Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze +2°C/+4°C. Produkt francuski. Właściwości: Zawiera alkohol, azotyn sodu.

Wartości odżywcze w 100g 

Wartość kaloryczna 2333 kJ/542 kcal

Tłuszcz 56g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 25 g

Węglowodany 2,3 g w tym cukier 1,5 g

Białko 7 g 

Sól 1,2


Informacje dodatkowe

Waga 0,5 kg
Producent

24203 Sarlat cedex, Avenue du Périgord, BP 118, Euralis Gastronomie, Francja

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Wątróbka z kaczki z champagner, z pieprzem sarawak i maniguette, Rougie, 500g”