You must be logged in to post a review.
Kategorie produktów
- Trufla świeża & produkty truflowe
- Musztardy
- Kuchnia australijska
- Kuchnia molekularna
- Kuchnia azjatycka & etniczna
- Warzywa
- Owoce; puree z owoców; produkty z owoców
- NOWOŚĆ! Smardze; borowiki; grzyby suszone
- BIO produkty
- Demi Glace; sosy; Fonds; zupy; pesto
- Ciastka; pralinki; snacki
- Urządzenia kuchenne
- Vegan Food
- Sosy i przyprawy do grilla
- Miody; konfitury
- Non Food / Sprzęty
- Couverture; formy czekoladowe; pozostałe wyroby czekoladowe
- Sery
- Kawa i herbata
- Makarony świeże; suszone; gnocchi
- Marynaty; konserwy; przystawki
- Kiełbasy; salami; szynki
- Napoje bezalkoholowe
- Cukiernictwo - Patisserie
- Kaczki; gęsi; foie gras – świeże i w konserwach
- NOWOŚĆ! Mięso sous-vide & burger
- Prosecco & wina bezalkoholowe
- Barwniki; aromaty; lakiery jadalne
- Octy; oliwy; oleje
- Szynki; kiełbasy; sery
- Kawior; ostrygi; produkty rybne i z owoców morza
- Ryż; rośliny strączkowe; orzechy; kasztany
- Octy i oleje
- Świeże Mięso Świata
- Mąka; zboże; panierki; środki wybielające; mieszanki do wypieków
- Sól; pieprz; musztardy; przyprawy; aromaty; suszone warzywa
- Kuchnia afrykańska
- Świat Ryb i owoców morza
- Pieczywa i ciasta
- Przyprawy
- Kuchnia meksykańska
- Kalendarze Adwentowe
- Noże i dodatki
Koszyk
Wijngaard Reypenaer ser twardy VSOP, 24 miesiące, na gilotynę, 135 g
36,11 zł
- Historyczne dojrzewanie sera Reypenaer: Sery są przechowywane w celu dojrzewania w magazynie serów powierników
Rien i Jan van den Wijngaard, którego początki sięgają 1906 r. w Woerden w Holandii. Aromaty i mikroorganizmy
w dawnym magazynie serów oraz naturalne wahania klimatu zapewniają wyjątkowo aromatyczny rozwój smaku.
Sery dojrzewają powoli i przez dłuższy okres: Reypenaer dojrzewa przez rok, Reypenaer VSOP przez dwa lata,
a XO przez dwa i pół roku. Rozwija się wspaniały, delikatny smak, który długo rozkoszuje podniebienie.
- Holenderski ser twardy o zawartości tłuszczu 48% w suchej masie Składniki: pasteryzowane MLEKO KROWIE, sól, podpuszczka,
kultury starterowe, substancja konserwująca: azotan sodu, natamycyna, barwnik: annato. Skórka zabezpieczona środkiem
konserwującym natamycyną. Nie nadaje się do spożycia.
Reviews
There are no reviews yet.