Opis
Zupa rybna, gotowana do gotowania z warzywami i ziołami Prowansji. Składniki: woda, 32% RYBY (żabnica, makrela, węgorz, Skorpena pospolita), 9% pomidory (rozgniecione i skoncentrowane), 5,3% warzywa (marchew, cebula, koper włoski), 3% oliwy z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, smak ryb (zawiera MLEKO i RYBY), modyfikowana skrobia kukurydziana, sól, czosnek, 0,2% zioła prowansalskie, przyprawy. Przygotowanie: Dobrze wstrząsnąć przed użyciem. Włóż do garnka i podgrzej, ale nie gotuj. Podawaj na gorąco. Przechowywać w chłodnym miejscu. Po otwarciu w lodówce w temperaturze 0 ° C do + 4 ° C przez 48 godzin. Fr 29.215.500 CE Charakterystyka: Białko z mleka zwierzęcego.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.