Składniki: Zagęszczacz: fosforan hydroksypropylowanego dialmidonu (E1442). Dawkowanie: 2 - 80 g/l na zimno i na ciepło. Nie do sprzedaży detalicznej. Do użytku profesjonalnego w żywności. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Naturalny aromat poziomkowy, płyn. Składniki: naturalny ekstrakt z poziomki, cukier inwertowany, emulgator: gliceryna (E422). Do użytku profesjonalnego. Dawkowanie: 0,2g/kg (około 6 kropli). Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Naturalny aromat w proszku typu „Ser włoski”. Idealny do aromatyzowania lub zapiekania. Naturalny aromat w proszku Włoski ser. Składniki: Aromat (MLEKO). Dawkowanie: 2 - 20g/kg. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Wyprodukowane w Hiszpanii. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.
Żelatyna w proszku, rozpuszczalna na gorąco, z wieprzowiny. Składniki: żelatyna zwierzęca (SIARCZYNY). Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Dawkowanie: 8-16g/kg. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Zagęszczacz: karagen E407. Nierozpuszczalny w zimnej wodzie, słabo rozpuszczalny w gorącej wodzie (+80°C - +90°C), nierozpuszczalny w rozpuszczalnikach organicznych lub olejach roślinnych. Dawkowanie: 2-15g/kg. Przechowywać w chłodnym, suchym i chronionym przed światłem. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Buraczany naturalny barwnik spożywczy, proszek, rozpuszczalny w wodzie. Składniki: Barwnik: E162. Nie do sprzedaży detalicznej. Dawkowanie: Makaroniki: 5 g/kg. Żel wodny: 0,3 - 5 g/kg. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Potrzebujesz formy silikonowej, której po prostu nie można kupić? To już nie problem, teraz możesz z łatwością samodzielnie wykonać kształt. Z darmowym MOLD HARD możesz łatwo stworzyć sztywną formę lub formę przedmiotu.