Naturalny aromat poziomkowy, płyn. Składniki: naturalny ekstrakt z poziomki, cukier inwertowany, emulgator: gliceryna (E422). Do użytku profesjonalnego. Dawkowanie: 0,2g/kg (około 6 kropli). Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki: Zagęszczacz: fosforan hydroksypropylowanego dialmidonu (E1442). Dawkowanie: 2 - 80 g/l na zimno i na ciepło. Nie do sprzedaży detalicznej. Do użytku profesjonalnego w żywności. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Naturalny aromat w proszku typu „Ser włoski”. Idealny do aromatyzowania lub zapiekania. Naturalny aromat w proszku Włoski ser. Składniki: Aromat (MLEKO). Dawkowanie: 2 - 20g/kg. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Wyprodukowane w Hiszpanii. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.
Buraczany naturalny barwnik spożywczy, proszek, rozpuszczalny w wodzie. Składniki: Barwnik: E162. Nie do sprzedaży detalicznej. Dawkowanie: Makaroniki: 5 g/kg. Żel wodny: 0,3 - 5 g/kg. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Potrzebujesz formy silikonowej, której po prostu nie można kupić? To już nie problem, teraz możesz z łatwością samodzielnie wykonać kształt. Z darmowym MOLD HARD możesz łatwo stworzyć sztywną formę lub formę przedmiotu.
Potrzebujesz formy silikonowej, której po prostu nie można kupić? To już nie problem, teraz możesz z łatwością samodzielnie wykonać kształt. Z darmowym MOLD SOFT możesz łatwo stworzyć elastyczną formę lub odcisk przedmiotu.
Składniki: Cynamon w proszku, kolendra w proszku, mielony kwiat muszkatołowy i anyż, mielony czarny pieprz i goździki w proszku. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Naturalny aromat w płynie o zapachu trawy cytrynowej, do żywności. Składniki: cukier inwertowany, emulgator: gliceryna E422, naturalny ekstrakt z trawy cytrynowej. Unikać kontaktu z oczami i skórą. W przypadku kontaktu przemyć dokładnie wodą z mydłem. Dawkowanie: 0,2g/kg. Wstrząśnij przed użyciem.…
Aromat czarnej trufli w płynie do żywności. Składniki: cukier inwertowany, aromat, emulgator: gliceryna E422. Unikać kontaktu z oczami i skórą. W przypadku kontaktu przemyć dokładnie wodą z mydłem. Dawkowanie: 0,2g/kg. Wstrząśnij przed użyciem. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Wyprodukowane…
Aromat bergamotki. Składniki: cukier inwertowany, emulgator: gliceryna E422, naturalny ekstrakt z bergamotki. Unikać kontaktu z oczami i skórą. W przypadku kontaktu przemyć dokładnie wodą z mydłem. Dawkowanie: 0,2g/kg. Wstrząśnij przed użyciem. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Wyprodukowane w Hiszpanii.…
Składniki: aromat, cukier inwertowany, emulgator: gliceryna E422. Unikać kontaktu z oczami i skórą. W przypadku kontaktu przemyć dokładnie wodą z mydłem. Dawkowanie 2g/kg. Wstrząśnij przed użyciem. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Wyprodukowane w Hiszpanii. Właściwości: bezglutenowy.
Guma Konjac E425i. Dawkowania: 0,5-5g/kg. Rozpuszczalny w zimnej wodzie z ogrzewaniem i mieszaniem Nierozpuszczalny w organicznych na wykorzystanie jego rozpuszczalności. Przechowywać w zbiorniku i takim miejscu. Właściwości: Nie trzeba pobierać wartości odżywczych.
Preparat enzymatyczny do użytku spożywczego. Składniki: Poligalakturonaza (pektynaza). Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C, w suchym miejscu i chronić przed światłem. Dozowanie: 1 część enzymu/10 części wody. Do użytku profesjonalnego. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Składniki: skrobia z tapioki (SIARCZYNY), kudzu. Wymieszać na zimno i doprowadzić do wrzenia, następnie suszyć w temperaturze 50°C przez 12 godzin lub smażyć w temperaturze maksymalnie 220°C przez 5 sekund. Nie nadaje się do płynów o wysokiej zawartości tłuszczu lub…