You must be logged in to post a review.
Kategorie produktów
- Owoce; puree z owoców; produkty z owoców
- Octy; oliwy; oleje
- NOWOŚĆ! Smardze; borowiki; grzyby suszone
- Demi Glace; sosy; Fonds; zupy; pesto
- Ciastka; pralinki; snacki
- Kalendarze Adwentowe
- Octy i oleje
- Urządzenia kuchenne
- Sosy i przyprawy do grilla
- Miody; konfitury
- Non Food / Sprzęty
- Sery
- Kawa i herbata
- Makarony świeże; suszone; gnocchi
- Kiełbasy; salami; szynki
- Trufla świeża & produkty truflowe
- Produkty firmy Plantin
- Carpaccio truflowe
- Przyprawy truflowe
- Trufla świeża
- Trufla mrożona
- Brisures truflowe
- Hebel - nóź do trufli
- Masło truflowe
- Trufle zakonserwowane
- Ser truflowy
- Makarony truflowe
- Pozostałe produkty truflowe
- Sok z trufli – Trüffeljus
- Kremy & sosy & majonezy truflowe
- Oleje truflowe
- Produkty firmy Appennino
- Wędliny truflowe
- Produkty firmy Tartuflanghe
- Miód truflowy
- Napoje bezalkoholowe
- Cukiernictwo - Patisserie
- NOWOŚĆ! Mięso sous-vide & burger
- Kuchnia azjatycka & etniczna
- Prosecco & wina bezalkoholowe
- Barwniki; aromaty; lakiery jadalne
- Szynki; kiełbasy; sery
- BIO produkty
- Kawior; ostrygi; produkty rybne i z owoców morza
- Ryż; rośliny strączkowe; orzechy; kasztany
- Świeże Mięso Świata
- Vegan Food
- Mąka; zboże; panierki; środki wybielające; mieszanki do wypieków
- Sól; pieprz; musztardy; przyprawy; aromaty; suszone warzywa
- Kuchnia afrykańska
- Świat Ryb i owoców morza
- Couverture; formy czekoladowe; pozostałe wyroby czekoladowe
- Pieczywa i ciasta
- Przyprawy
- Kuchnia meksykańska
- Marynaty; konserwy; przystawki
- Noże i dodatki
- Musztardy
- Kuchnia australijska
- Kaczki; gęsi; foie gras – świeże i w konserwach
- Kuchnia molekularna
- Warzywa
Koszyk
Trufla biała - tuber magnatum pico, La bilancia - Tartufi di qualita, 30g
808,35 zł
- Występuje od końca września do 31 grudnia. Pochodzenie to obszar
Piemontu/Alby i Emilia-Romania. Sortowanie odbywa się od 25g-100g.
(Czasami większe) Brązowo-białe trufle (tartufo bianco) o stosunkowo
gładkiej powierzchni i intensywnym zapachu. Kolor miąższu różni się
w zależności od drzewa odżywczego (orzechowy do kremowego),
a kształt zależy od warunków glebowych. Białe trufle są zwykle używane
tylko na surowo i układane na gotowych potrawach.
Stosuje się od 5 g na porcję (mała przystawka) do 15 g (bujne danie główne) Wybierając dla Ciebie trufle, zawsze staramy się znaleźć bulwy możliwie najbardziej zbliżone do pożądanej wagi. Ponieważ jednak nie kroimy bulw, nigdy nie będziemy w stanie dokładnie utrzymać tej wagi.
Out of stock
Reviews
There are no reviews yet.