Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO PEŁNE w proszku, kakao, emulgator: lecytyna rzepakowa, laska wanilii bourbon. Przechowywać w temperaturze od +16°C do +18°C. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 2458 kJ/588 kca Tłuszcz 41g w tym…
Drzewa kakaowe na plantacji „La Laguna” są uprawiane naturalnie i nadają tej mlecznej czekoladzie słodkie nuty kawy, toffi i gorącej czekolady, zmieszane z niuansami orzecha laskowego i tostowego chleba. Finisz toffi i ziaren kakaowych dopełnia smak. Czekolada mleczna (min. 47%…
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO PEŁNE w proszku, kakao, emulgator: lecytyna rzepakowa, laska wanilii bourbon. Przechowywać w temperaturze od +16°C do +18°C. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 2335 kJ/558 kcal Tłuszcz 37,29 g w…
Plantacji Riachuelo w brazylijskim regionie Bahia sprzyja bujne środowisko pośrodku atlantyckiego lasu deszczowego, niedaleko oceanu. Drzewa kakaowe uprawiane są z poszanowaniem otaczającej fauny i flory, na którą składa się wiele egzotycznych drzew, takich jak gatunek Manilkara i drzewo Pau D’Arco.…
W Finca El Jardín, na nizinach rzeki Ariari, plantacja „El Jardin” rozciąga się na powierzchni 20 hektarów. Otacza ją niezwykle bujna przyroda, która nadaje rosnącemu tu kakao wyjątkowego smaku. Nazwa plantacji „El Jardín” nawiązuje do regionu Meta, obszaru o szczególnej…
Plantacja Mangaro powstała na terenie dawnej dżungli mango. Sekret wyjątkowego smaku czekolady z plantacji Mangaro kryje się pomiędzy korzeniami drzew kakaowych. Pozostaje na tej ziemi, ktra odżywiała mango przez dziesięciolecia: to one nadały tej czekoladzie słodki i egzotyczny smak. Nazwa…
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna rzepakowa, wanilia bourbon. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu w temperaturze +16/+17°C. Wyprodukowano we Francji. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 2432 kJ/584 kcal Tłuszcz…
Składniki: Zboża (mąka ryżowa, gluten pszenny, słód pszenny, sacharoza, sól, dekstroza). Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze +16/+17°C i w suchym miejscu. Wyprodukowano we Francji. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 1588 kJ/380 kcal Tłuszcz 0,8 g w tym kwasy…