Delikatne rożki waflowe do wypełnienia jako przekąska. Wnętrze rogalików smarujemy masłem kakaowym, co zapobiega ich szybkiemu rozmakaniu. Są aromatyzowane i zabarwiane pomidorem. Idealne do pikantnych przekąsek, np. nadziewanych tatarem z tuńczyka lub łososia, espumą lub musem. Składniki: MĄKA PSZENNA, pomidory…
Mini czekoladowe rożki waflowe w 4 odmianach, kruche czekoladowe, migdałowe, truskawkowe i cytrynowe. Mini rożki waflowe z czekolady. Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, palmowy, z ziaren palmowych), mąka PSZENNA i ryżowa, kakao odtłuszczone w proszku 10,8%, GLUTEN PSZENNY, emulgatory: lecytyna…
Te rożki waflowe o neutralnym smaku wyglądają na ręcznie robione i mają chrupiący kęs. Idealne do Twoich dań typu „finger food”. Rogaliki spryskane olejem roślinnym owijane są w eleganckie, papierowe rękawy w kolorze złota i pakowane pionowo w sposób nietłukący,…
Chrupiące rożki waflowe z czarnym sezamem w cieście i warstwą masła kakaowego. Zapobiegnie to szybkiemu rozmoknięciu rożka i sprawi, że wafel pozostanie chrupiący przez długi czas. Spróbuj tych pysznych, chrupiących potraw nie tylko ze słodyczami, ale także z tatarem czy…
Mini rożki waflowe z burakami. Składniki: Mąka PSZENNA (GLUTEN), buraki, cukier, SER w proszku (MLEKO), olej kokosowy, MIGDAŁ w proszku, sól, burak w proszku, emulgator: lecytyna SOJOWA E322, skrobia z tapioki, pieprz czarny w proszku, czosnek w proszku, zakwas (proszek…
Składniki: cukier, płatki róż 2%, substancja glazurująca: guma arabska, naturalny barwnik: E120, aromat. Idealny jako dekoracja deserowa. Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed światłem.
Seria Filigrano charakteryzuje się najwyższą szwajcarską jakością premium. Te wyjątkowo cienkie tartaletki powstały w wyniku długiego i intensywnego procesu rozwoju. Dekoracyjne tartaletki Filigrano – wykonane w 100% ze szwajcarskiego masła i bez tłuszczu palmowego – zachwycają doskonałym stosunkiem ciasta do…
Świeże drożdże piekarskie. Składniki: Drożdże piekarskie. Przechowywać w lodówce w temperaturze od +0°C do +10°C. Wartości odżywcze na 100 g Energia 464 kJ/111 kcal Tłuszcz 1,9 g w tym kwasy nasycone 0,6 g Węglowodany 4,5 g w tym cukry 3,6…
Barwnik z mątwy można użyć do zabarwienia świeżego ciasta makaronowego lub risotto na czarno. „Barwnik z mątwy” jest wstrzykiwany do wody przez mątwę (Sepia officinalis) z gruczołu podczas jej ucieczki, dzięki czemu staje się „niewidzialna”. Dawkowanie dla makaronu: 2-3% barwnika…
Ten ultradrobny proszek barwiący, dodawany do mieszanki na sucho, może być używany do barwienia produktów dekoracyjnych, takich jak biała czekolada. Można go również używać do barwienia koktajli. Barwnik spożywczy E110 / Żółcień pomarańczowa, nierozpuszczalny w wodzie ze względu na laminowanie…
Ten ultradrobny barwnik w proszku, dodawany do mieszanki na sucho, może być używany do barwienia produktów dekoracyjnych, takich jak biała czekolada. Farba przeznaczona jest wyłącznie do użytku komercyjnego w produkcji żywności i nie nadaje się do sprzedaży detalicznej. Barwnik spożywczy…
Ze względu na swoje stężenie, te farby w proszku nadają się szczególnie do prac cukrowych oraz do barwienia past, takich jak marcepan i fondant. Farby rozpuszcza się przed użyciem w gorącej wodzie, dzięki czemu idealnie nadają się do aerografu. Kolor:…
Ze względu na swoje stężenie, te farby w proszku nadają się szczególnie do prac cukrowych oraz do barwienia past, takich jak marcepan i fondant. Farby rozpuszcza się w gorącej wodzie przed użyciem, dzięki czemu idealnie nadają się do aerografu. Kolor:…
Ze względu na swoje stężenie, te farby w proszku nadają się szczególnie do barwienia wyrobów z cukru oraz do barwienia past, takich jak marcepan i fondant. Farby rozpuszcza się w gorącej wodzie przed użyciem, dzięki czemu idealnie nadają się do…
Barwnik spożywczy: Wiśniowo-czerwony, płynny. Wysoce skoncentrowany; do barwienia wyrobów cukierniczych, dekoracji i polew, ciast, lodów i deserów. Dawkowanie: około 3 g na 1000 g. Preparat barwiący do żywności do barwienia wypieków, deserów i dekoracji. Składniki: Woda, alkohol etylowy, gliceryna E422,…
Ze względu na swoje stężenie, te farby w proszku nadają się szczególnie do prac cukrowych oraz do barwienia past, takich jak marcepan i fondant. Farby rozpuszcza się w gorącej wodzie przed użyciem, dzięki czemu idealnie nadają się do malowania aerografem. …
Ze względu na swoje stężenie, te farby w proszku nadają się szczególnie do prac cukrowych oraz do barwienia past, takich jak marcepan i fondant. Farby rozpuszcza się w gorącej wodzie przed użyciem, dzięki czemu idealnie nadają się do aerografu. Kolor:…
Ze względu na swoje stężenie, te farby w proszku nadają się szczególnie do barwienia wyrobów z cukru oraz do barwienia past, takich jak marcepan i fondant. Farby rozpuszcza się w gorącej wodzie przed użyciem, dzięki czemu idealnie nadają się do…
Ze względu na swoje stężenie, te farby w proszku nadają się szczególnie do prac cukrowych oraz do barwienia past, takich jak marcepan i fondant. Farby rozpuszcza się w gorącej wodzie przed użyciem, dzięki czemu idealnie nadają się do malowania aerografem.…
Słodki Śnieg firmy Plange to specjalistyczny cukier do dekorowania i posypywania wszelkiego rodzaju wypieków. Specjalny proces technologiczny i unikalna kombinacja surowców gwarantują, że Słodki Śnieg nie roztopi się na wypiekach. Proszek do dekoracji. Składniki: Cukier, skrobia pszenna, substancje przeciwzbrylające (węglan…
Doskonale nadaje się nie tylko do posypywania, ale również do przygotowywania kremów, nadzień, ciast i tortów. Cukier puder. Składniki: Cukier. Przechowywać w suchym miejscu. Szczelnie zamknąć po użyciu. Właściwości: Certyfikat Halal, wegańskie. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1700 kJ/400…
Doskonale nadaje się nie tylko do posypywania, ale również do przygotowywania kremów, nadzień, ciast i tortów. Cukier puder. Składniki: Cukier. Przechowywać w suchym miejscu. Szczelnie zamknąć po użyciu. Właściwości: Certyfikat Halal, wegańskie. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1700 kJ/400…
Cukier palmowy pozyskuje się z soku różnych gatunków dojrzałych palm. Jest wykorzystywany głównie w kuchni azjatyckiej. Ma lekko słodowy i charakterystyczny smak. Cukier palmowy może być również wykorzystywany do produkcji słodyczy. Cukier palmowy. Składniki: 80% cukier palmowy, cukier, woda. Przechowywać…
Odwodniony syrop glukozowy D.E. 40. Składniki: Odwodniony syrop glukozowy. Dawkowanie: 4-10% masy całkowitej. Przechowywać w szczelnym pojemniku, z dala od wilgoci, bezpośredniego światła słonecznego i ciepła. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1615 kJ/380 kcal Tłuszcz 0 g w tym…
Biała pasta do polewania i dekorowania o neutralno-słodkim smaku, przeznaczona do pokrywania ciast i tart, petit fours oraz do wyrobu dekoracji. Dzięki specjalnemu składowi jest bielsza i bardziej elastyczna niż większość innych past i marcepanów. Gotowa do użycia, wystarczy ją…